44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Bobleplast

Bobleplast beskytter dine produkter mod slag og stød under transport, forsendelse og opbevaring. Her finder du billig bobleplast i en lang række forskellige kvaliteter, skræddersyet til dit behov.

RAJA har et stort udvalg i kraftig bobleplast til et hvert formål. Stødabsorberende bobleplast bliver også kaldt boblefolie, boblefilm eller bobleplastik. De luftholdige bobler af blød og glat bobleplast beskytter dine produkter mod stød, ridser og andre skader. Raja har endda også miljøvenlig bobleplast fremstillet af 80% genbrugsplast, så du minimerer dit aftryk på naturen.

Bobleplast – god beskyttelse af dine produkter

En bobleplast rulle er for mange den perfekte indre emballage, når produkter sendes i f.eks. papkasser med almindelig post, kurer, eller når de skal opbevares på lager. Hos RAJA har vi et af Danmarks bredeste udvalg i bobleplast, så du kan være sikker på at finde den type beskyttelse, der dækker dit behov. Ved behov for større mængder skræddersyr vi et tilbud specielt til dig.

Boblefolie til mindre indpakninger og forsendelser

Skal du sende mindre og skrøbelige produkter? RAJAs stærke boblefolie med perforering er ideelt til beskyttelse af mindre produkter. Perforeringen betyder, at du hurtigt og nemt kan rive de stykker bobleplast af, du skal bruge, uden brug af saks eller kniv - og med sin lave vægt undgår du at betale for meget i fragtomkostninger. Se også vores store udvalg af boblefolieposer og boblekuverter med selvklæbende lukning. Sender du tungere produkter der kræver en kraftigere beskyttelse anbefaler vi bobleplast med store bobler.

Er du stadig i tvivl om hvilken bobleplast der er den rigtige for dig? Herunder bevarer vi nogle af de mest stillede spørgsmål om bobleplast:

Kan man få miljøvenlig bobleplast?
Dette er et af de spørgsmål vi får stillet mest når det kommer til bobleplast og svaret er enkelt. RAJA har 2 forskellige størrelse miljøvenlig bobleplast i henholdvis 50 cm og 100 cm længde. Bobleplasten er fremstillet af 80% genbrugsplast og den miljømæssige påvirkning er derfor minimeret idet man reducerer mængden af nye ressourcer i produktionen. Her finder du miljøvenlig bobleplast.

Hvilken vej skal bobleplast vende?
Mange af vores kunder spørger os om der er forskel på hvilken vej man vender bobleplasten, når man beskytter et produkt. Vi anbefaler at du vender bobleplasten ind mod det produkt du pakker ind for at opnå den bedste beskyttelse mod slag og stød.

Hvor kan man købe bobleplast?
RAJA er kendt for sine papkasser men en del kunder spørger om hvor de så kan købe bobleplast henne. Hos RAJA finder du et unikt udvalg i billig bobleplast, lige fra kaftige ruller bobleplast der har store bobler til mindre ruller bobleplast der passer til dig der har et lille behov.

12 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant