44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Hæfteklammer og klammefjerner

Stort udvalg i mange størrelser og farver

Hos RAJA kan du vælge mellem almindelige, grå hæfteklammer eller flotte, kobberfarvede hæfteklammer. De kan fås i mere end 10 forskellige størrelser, så du kan finde en klamme, der passer til de dokumenter, du skal hæfte.

Brug for mange hæfteklammer?

Arbejder du på et travlt kontor med meget papirarbejde, så hæfter I med garanti mange dokumenter på en uge, en måned eller et år. Derfor kan det godt betale sig at købe et stort antal hæfteklammer ind til kontoret - og det kan du på Rajapack.dk. Vi sælger nemlig pakker med 5.000 og helt op til 25.000 hæfteklammer.

Husk også, at du kan få mængderabat, når du lægger flere pakker med hæfteklammer i kurven. Du kan nemlig få op til 20 % rabat, når du køber mere end 5 pakker.

Rustfri hæfteklammer til din hæftemaskine

I vores store sortiment af rustfri hæfteklammer, finder du med garanti nogle, der passer til din hæftemaskine. Vi har bl.a. Hæfteklammer, der passer specielt til vores Bostitch hæftemaskiner.

Se det store udvalg af kontorartikler

Udover hæfteklammer til kontoret, har RAJA et bredt sortiment af kontorartikler. Her kan du finde alt det, du behøver til hverdagen på kontoret. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores specialister på tlf. 44 58 77 00.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant