44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Maskiner til pakkefyld og beskyttelse

Producer pakkefyld der beskytter under transport

Brug for luftpuder, boblefolie eller papirfyld til papkasser, æsker, og kasser? Lad RAJA fylde tomrummet! Vores sortiment af papmakulatorer og andre maskiner til pakkefyld rummer alt, hvad du behøver til stødabsorbering, stabilisering eller afstivning til beskyttelse af dine produkter under transport. Vores makuleringsmaskiner til fremstilling af papir-, skum- og luftfyld kommer alle med 1 års garanti – Og så er de robuste, lette at bruge og velegnede til erhvervsbrug.

Køb effektive makuleringsmaskiner hos RAJA

Hos RAJA har vi masser af maskiner til fremstilling af pakkefyld, herunder emballagemaskinerne fra Ranpak, der gør det lettere for dig at producere papirfyld til beskyttelse af dine produkter. Derudover har vi et udvalg af makuleringsmaskiner, som tæller blandt andet vores populære papir- og papmakulatorer.

Populære pap- og papirmakulatorer

Som med Ranpak maskinerne er vores pap- og papirmakulatorer virkelig populære – Især til virksomheder med grønne ambitioner. Makuleringsmaskinerne til pap og papir gør det nemlig let at omdanne brugt pap og papir til brugbart pakkefyld. Mangler din virksomhed en papmakulator? Så er RAJA det helt rigtige sted at bestille den. Vi forhandler nemlig papirmakulatorer til gode priser, og så leverer vi jeres nye papmakulator inden for 24/48 timer.

Vælg den rigtige makuleringsmaskine

Skal du vælge en PadPak, en papirmakulator eller et helt tredje produkt til at fremstille pakkefyld til dine pakker?

Det spørgsmål kan vores erfarne produktspecialister hjælpe med at svare på! Kontakt dem i dag på tlf: 44 58 77 00 og få en uforpligtende snak om jeres behov for pakkefyld og gode råd til om du skal investere i en papmakulator, leje en Ranpak maskine eller et helt tredje produkt.

25 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant