44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Kartonkuverter til forsendelse

C5, C4 og C3-kuverter i karton med selvklæbende lukning

Skal du bruge ekstra robuste kuverter til forsendelse? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos RAJA forhandler vi nemlig C5-kuverter, C4-kuverter og C3-kuverter i karton - og til gode priser. Vi leverer inden for 24/48 timer, når du bestiller online hos os!

C5-kuverter i forskellige materialer Er A5-kuverter en anelse for små og A4-formatet en anelse for stort, så er vores C5-kuverter et godt bud på en kuvertstørrelse til dine produkter. C5-kuverter måler 162*229 mm og fås i mange forskellige materialer på Rajapack.dk, heriblandt brunt kraftpapir og hvidt velinpapir.

Husk, at du får 20 % mængderabat på C5-kuverter, når du bestiller mere end 6 pakker ad gangen - det gælder også for C4- og C3-kuverter.


C4- og C3-kuverter med flot finish

Vores C3-kuverter i findes i både brun og hvid og med blank eller mat finish. Og kræver dine kuverter ekstra beskyttelse, så kan du også finde C3-kuverter med papbagside. Ligesom med C4- og C5-kuverter får du naturligvis også mængderabat på C3-kuverter. Tjek også vores sortiment af andre kuverter og konvolutter.

Papkuverter
Papkuverter med papbagside er velegnet til kalendere, fotografier, dokumenter og andre ting, som ikke må bøjes. Kuverter med papbagside er lette at lukke, da de fås med en selvklæbende lukning med dækstrimmel til hurtig lukning. Papkuverterne vejer mindre end de fleste kartonkuverter, så kan de hjælpe dig med at spare på portoen.

5 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant