44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Krympefolie og Beskyttelsesfolie

Alt hvad du skal bruge for at beskytte din forsendelse mod støv, fugt og snavs er krympefolie og en krympepistol – begge dele finder du her på siden. RAJA har nemlig et stort udvalg af beskyttelsesfolie og krympepistoler, der yder optimal beskyttelse til dine produkter.

Vi opdaterer løbende siden med gode tilbud på krympeplast – så hold godt øje.

Høje standarder for beskyttelse

Køb krympeplast hos RAJA! Det er både billigt og nemt at arbejde med – og så sikrer det dine produkter under forsendelse og sørger for, at forsendelsen ikke fylder mere end højest nødvendigt. I modsætning til kasser, bokse og andre typer af beskyttelse, så lukker krympeplast nemlig helt tæt om produktet. Det er altså både praktisk og pladsbesparende.

Sådan virker krympefolie

Det er nemt at bruge krympeplast. Alt du skal gøre for at sikre, at dine produkter er godt beskyttet er nemlig at pakke produkterne godt ind i beskyttelsesfolien og så sørger varmen fra krympepistolen for, at emballagen krymper og fastgøres tæt om produktet. Herefter er krympeplasten både riv og gennembrudsstærk. Og så er den vandtæt.

Få svar på dine spørgsmål om krympeplast

Hvis vores specialister sidder altid klar til at hjælpe. De kan fortælle dig meget mere om RAJAs produkter, rådgive dig i dit valg af krympeplast og – pistoler og måske endda give et godt tilbud på krympeplast. Du kan kontakte os på tlf: 44 58 77 00.

Når du køber krympeplast hos Rajapack leverer vi altid inden for 24-72 timer.

5 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant