44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
3
Genoptag indkøb hvor du slap

Paprør til forsendelse

Paprør - Ideelt som emballage ved forsendelse eller arkivering af plakater, en lang række dokumenter m.m.

Brug paprør som emballage til plakater, dokumenter i A1, A2, A3, A4-format, tegninger, kort etc. At bruge paprør som emballage er en sikker måde at sende eller arkivere ellers skrøbelige papirdokumenter på, idet det stærke paprør med plastlåg i enderne beskytter indholdet perfekt.

Vi fører et stort udvalg af paprør; cylinderformede rør, Triopac-rør og firkantede rør – både i brun og hvid og naturligvis i forskellige størrelser. Hvor meget vores paprør vejer afhænger af typen. Vi forhandler paprør der vejer helt ned til 73 g. Vi fører også plastlåg til paprør med indbygget greb, der passer til vores udvalg af cylinderformede paprør. Transportvirksomheder som GLS tillader ikke længere forsendelser med runde paprør. Vi anbefaler derfor vores trekantede paprør og firkantede paprør, som findes i flere forskellige varianter. Paprørene både beskytter indholdet godt og overholder samtidig PostNord, GLS og andre transportørers retningslinjer.

Du kan altid kontakte vores rådgivere på tlf.: 44 58 77 00, hvis du er i tvivl om hvilke paprør, der passer bedst til dit produkt.

6 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant