44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Rørfolie og tilbehør

Som Europas største distributør af emballage ved vi, at virksomheders behov er vidt forskellige. Derfor har vi samlet et stort udvalg af rørfolie i forskellige størrelser og farver, så du kan finde lige den type rørfolie som passer til dine produkter og præferencer. Uanset hvilken rørfolie, du vælger, sikrer du dig en hurtig, effektiv og ressourcebesparende emballage, som er god til indpakning af alt fra madvarer til møbler.

Effektiv folie til møbler

Rørfolie kan bruges til emballering af alt fra fødevarer til plakater, tekstiler eller møtrikker, men det er også en velegnet folie til møbler, gulve, maskiner og indpakning af andre store flader. Folien er lavet af polyethylen, hvilket betyder, at den er vandtæt, smidig og rivstærk. Det gør, at rørfolien yder optimal beskyttelse af dine produkter under transport samt holder støv, snavs og fugt ude.

Kontakt vores specialister

Vores udvalg af folie og andre produkter er som sagt stort. Hvis du har svært ved at finde den rigtige størrelse eller type af rørfolie, så er du mere end velkommen til at kontakte vores specialister på 44 57 77 00 eller inforajapack.dk.. De kender RAJAs produktsortiment bedre end de fleste og sidder klar til at hjælpe dig videre med din bestilling.

6 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant