Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
10
Genoptag indkøb hvor du slap

Pakketape, strapbånd og hæftning

RAJA har 60 års erfaring med emballage, så du kan være sikker på, at vi ved, hvad der kendetegner god emballering – og noget af det vigtigste er en hæftning, der holder emballagen fast og tæt lukket. Derfor har vi samlet et stort udvalg af mere end 50 forskellige slags tape her på siden. Sortimentet tæller blandt andet pakketape, malertape, PVC tape og dobbeltklæbende tape.

Pakketape i høj kvalitet

Uanset om du er på jagt efter pakketape, PVC tape eller malertape, så kan du være sikker på én ting: Den tape, du bestiller hos RAJA er i høj kvalitet! Det vigtigste for os er nemlig, at tapen har en god klisterevne og holdbarhed, så det kan bruges til emballering, afdækning og meget mere.

Malertape i mange størrelser

Trænger væggen til en klat maling? Så har du også brug for malertape. Hos RAJA har vi et stort udvalg af malertape, der ikke efterlader klæbestofrester og som hæfter på alle typer af overflader - så det er bare med at få bestilt. Udvalget tæller både smal og bred tape og malertape i 2 forskellige kvaliteter: Vores standardkvalitet og den ekstra stærke malertape, som er velegnet til professionel brug.

Brug tape med tryk og logo

Hos RAJA kan du designe din egen tape med logo. Vælg mellem PVC tape med tryk, lownoise tape med tryk, papirtape med tryk og meget mere. Efter du har tilpasset dit design modtager du en sidste korrektur til godkendelse, for at sikre at alt er som det skal være inden tapen produceres.

Er du i tvivl om, hvilken type pakketape med logo du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte vores specialister på tlf: 44 58 77 00.

159 Produkter

TAPES