44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Lim og limpistoler

Limpistoler i forskellige prisklasser

Hos RAJA har vi samlet et udvalg af limpistoler i forskellige i prisklasser - her kan du med garanti finde en limpistol, der matcher dit budget og dine ønsker til holdbarhed og limkapacitet. Uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på, at du får et godt produkt. Fælles for alle vores limpistoler er nemlig, at de:

  • Påfører limen præcist
  • Opvarmes hurtigt
  • Er lette og behagelige at bruge
  • Leveres med holder

Du kan også købe et kit med limpistol og lim til en god pris. Se tilbuddet her.

Lim til limpistoler

I vores webshop kan du vælge mellem to forskellige slags lim til limpistoler: COL1207, der er velegnet til brug på pap og træ eller COL1203, der er en transparent universallim, som kan bruges til elektriske kabler, tekstiler, skum, plastik og meget mere - COL1203 er også egnet til at lime papir og pap, så hvis du er på jagt efter en lim, som kan lidt af hvert, så er det denne lim, du skal gå efter.

Vores lim til limpistoler sælges i pakker og køber du mere end tre ad gangen, så får du mængderabat. Er du løbet tør for lim til limpistolen, kan det altså godt betale sig at bestille lim nok til det næste stykke tid.

3M limspray

Vis sælger også 3M limspray i tre forskellige kvaliteter. Limsprayen er nem at anvende og er garanti for en jævn påføring af lim. Vores 3M limspray kan benyttes til alt fra pap, filt, folie og stof til træ, læder og plast.

Spørg vores specialister

Vores specialister kender vores sortiment af limpistoler og lim bedre end nogen andre! De kan også rådgive om limfjerner og give dig tips til, hvordan du bruger li

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant