44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Dobbeltklæbende tape

Stort udvalg af stærk dobbeltklæbende tape!

Hos RAJA har vi et stort sortiment af kraftig dobbeltklæbende tape i høj kvalitet! Udvalget tæller blandt andet tape fra det kendte mærke TESA og Rajatape, som er vores egen produktserie. Fælles for begge produkter er, at de er modstandsdygtige overfor fugt og uv-stråler - og ideelle til fastgørelse og hæftning af en lang række materialer.

Husk, at når du køber stort ind hos RAJA, kan du få op til 20 % i mængderabat på tape. Trænger du til at få fyldt godt op på lageret, er der altså god grund til at købe lidt ekstra - og så leverer vi altid indenfor 72 timer!

Tape i mange farver og størrelser

I vores webshop kan du vælge mellem hvid eller transparent tape i mere end 10 forskellige bredder. Her er altså gode muligheder for at finde en stærk, dobbeltklæbende tape, som matcher dine krav til størrelse og styrke.

TESA: Super stærk dobbeltklæbende tape

TESA er kendt for at lave super stærk dobbeltklæbende tape, og de af mærkets produkter, vi forhandler, er ingen undtagelse! Tapen fra TESA kan fx bruges til at montere spejle på væggen eller fastgøre tæpper til gulvet. Tapen fra TESA er nemlig lavet af et kraftigt bæremateriale og klæbemiddel - tapen klæber perfekt på både ru og glatte overflader og er særligt velegnet til håndtering af tunge emner.

Se også vores store udvalg af tape fra Tesa.

Mængderabat og rådgivning fra specialister

Har du brug for rådgivning? Så kontakt vores specialister på tlf: 44 58 77 00. De sidder klar til at svare på dine spørgsmål, vejlede dig i valget af produkter og hjælpe dig i mål med din bestilling.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant