• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Gaffatape

(2 resultater)

Mangler du en stærk og robust tape til småreparationer eller tæt lukning af kasser og pakker? Så er gaffatape et godt bud – den er nemlig vævet af bomuld og det gør den både slidstærk og holdbar – og så er det en vandtæt tape.

Køb stærk og vandtæt gaffatape hos RAJA

På Rajapack.dk kan du både få sort og hvid gaffatape, men vi har også et udvalg af farvet gaffatape i fx sølv og orange. Derudover varierer taperullerne i både længde, bredde og tykkelse – her kan du altså finde en lærredstape eller gaffatape, der matcher dine ønsker og behov.

Selvom der er mulighed for at vælge farvet gaffatape i webshoppen, så er den hvide gaffatape vores mest populære produkt – den kan nemlig bruges til det meste. .

Hvad kan du bruge lærredstape til?

Gaffatape kan bruges til mange forskellige ting. Det er bl.a. velegnede til små reparationer som fx lapning af presenninger eller haveslanger, tætning af ventilationsrør og isolering af døre og vinduer. Men den primære årsag til, at vi har et stort sortiment af gaffatape på Rajapack er naturligvis, at tapen er velegnet til emballage. Den stærke tape er nemlig din garanti for, at pakken lukker tæt og afviser støv, fugt og vand. .

Er du i tvivl om, hvilken type gaffatape eller lærredstape du skal vælge? Eller har du problemer med bestilling og levering? Så er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialister på tlf. 44 58 77 00.

2 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
Ekstra kraftig TESA gaffatape
Op til -20%
1 produkt
Fra  189,00 DKK ekskl. moms
logo_Raja
Lærredstape
Op til -15%
1 produkt
Fra  65,10 DKK ekskl. moms