44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Gaffatape

Mangler du en stærk og robust tape til småreparationer eller tæt lukning af kasser og pakker? Så er gaffatape et godt bud – den er nemlig vævet af bomuld og det gør den både slidstærk og holdbar – og så er det en vandtæt tape.

Køb stærk og vandtæt gaffatape hos RAJA

På Rajapack.dk kan du både få sort og hvid gaffatape, men vi har også et udvalg af farvet gaffatape i fx sølv og orange. Derudover varierer taperullerne i både længde, bredde og tykkelse – her kan du altså finde en lærredstape eller gaffatape, der matcher dine ønsker og behov.

Selvom der er mulighed for at vælge farvet gaffatape i webshoppen, så er den hvide gaffatape vores mest populære produkt – den kan nemlig bruges til det meste. .

Hvad kan du bruge lærredstape til?

Gaffatape kan bruges til mange forskellige ting. Det er bl.a. velegnede til små reparationer som fx lapning af presenninger eller haveslanger, tætning af ventilationsrør og isolering af døre og vinduer. Men den primære årsag til, at vi har et stort sortiment af gaffatape på Rajapack er naturligvis, at tapen er velegnet til emballage. Den stærke tape er nemlig din garanti for, at pakken lukker tæt og afviser støv, fugt og vand. .

Er du i tvivl om, hvilken type gaffatape eller lærredstape du skal vælge? Eller har du problemer med bestilling og levering? Så er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialister på tlf. 44 58 77 00.

2 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant