44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Postæsker

Postæsker fra RAJA fås i en lang række udgaver. Vi forhandler Danmarks største udvalg af æsker til forsendelse i god kvalitet.

Postæsker fra RAJA fås i en lang række udgaver. Vi forhandler Danmarks største udvalg af æsker til forsendelse i god kvalitet.
Køb dine postæsker og kasser hos RAJA og gør pakning og forsendelse af varer til en leg. Postæskerne er meget robuste og fås i mange forskellige størrelser, så de passer til netop dine forsendelser. Postæskerne er idelle som post emballage og nemme og enkle at folde, så du hurtigt kan få sendt dine varer af sted.

Postæsker og kasser til alle typer af forsendelser

Hos RAJA kan du være sikker på at finde det bredeste udvalg i små papæsker, store papæsker, hvide postæsker og meget mere. Udvalget er skræddersyet til at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den helt rette kasse til forsendelse. Indeholder din forsendelse bøger, er disse bedst pakket i et stærkt og specielt udformet bogomslag, som Rajabook. Udvalget er bredt, og for hver bog kan du med sikkerhed finde den rigtige løsning. Hvis du skal sende cd'er og dvd'er, er vores særlige multimedie emballage ideel. Kassen kan nemt bøjes og foldes rundt om cd’en eller dvd’en, og yder tilstrækkelig beskyttelse mod stød og skader. Til større forsendelser som plakater, kalendere mm. kan du med fordel vælge et af vores solide postrør i enten brun eller hvid.

Find nemt æsker og kasser til forsendelse online

Her på siden kan du finde billige postæsker i høj kvalitet til mange forskellige typer af forsendelser. Bestil via vores webshop 24 timer i døgnet – og dine ordrer vil blive leveret inden for 24-48 timer. Ved køb over 1.500 kr. er der fri fragt. Ring på 44 58 77 00, hvis du har yderligere spørgsmål til vores sortiment af postæsker og kasser.

Er du stadig i tvivl om hvilke postæsker du skal vælge? Herunder bevarer vi nogle af de mest stillede spørgsmål om postæsker:

  • Hvilke postæsker er miljøvenlige?

    Som udgangspunkt er alle vores papkasser og postæsker fremstillet i minimum 70% genbrugspap. Derfor er postæskerne nogle af de mest miljøvenlige på markedet og indgår i en cirkulær proces for genanvendelse. Ønsker du at læse mere om emballage og miljø har vi samlet dette på en dedikeret side til miljøvenlig emballage.
  • Hvilken størrelse postæske skal jeg vælge?

    Størrelsen på postæsken afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit produkt men vær opmærksom på hvilken type beskyttelse der skal benyttes inde i postæsken. Benytter du f.eks. boblefolie til et skrøbeligt produkt er der behov for mere plads, mens silkepapir der er både tyndt og kompakt ikke fylder det store. Vil du søge på specifikke størrelser postæsker, så brug vores BoxSelector der finder den rigtige størrelse postæske til dig.

26 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant