44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

Bogomslag til forsendelse

Bogomslag, bogæsker, krydsomslag og selvklæbende bogomslag til forsendelse.

Søger du emballage til at sende bøger med posten? RAJA har et stort udvalg i bogomslag, bogæsker og krydsomslag til forsendelse af bøger.

Bogomslagene findes både i brun eller hvid pap og med eller uden selvklæbende lukning. Med Rajabook bogomslag af pap er bøgerne ekstra sikret mod stød ved hjælp af de bukkede kanter i siderne, der slutter helt tæt om produktet. Det er din garanti for, at bøgerne når frem uden skrammer eller skader.

Billige bogæsker til din bøger og ringbind

Du finder både store og små omslag af pap til dine bøger her på siden. Men et bogomslag er mere end bare perfekt til bøger – det kan også bruges til ringbind, tryksager og andre forsendelser, der kræver en tætsluttende, sikker lukning.

De populære omslag med selvklæbende lukning kendes også som krydspack eller x-pack, fordi kartonet er formet som et kryds, inden det lukkes. Denne smarte flexemballage gør det nemt og hurtigt at pakke dine bøger til forsendelse.

Slidstærke bogomslag til ethvert formål

Skal du sende bøger eller lignende med posten har RAJA det bredeste udvalg af omslag til bøger i Danmark. Vores bogomslag og -æsker kan klare de knubs, som posten måtte udsætte det for. Den beskyttende emballage gør det også muligt at stable bøgerne på lageret, og pappen giver ekstra god kantbeskyttelse ved stød under lagerhåndtering.Ud over at have et slidstærkt materiale, er det for de fleste også vigtigt, at bogomslaget er flot at kigge på. På den måde kan kunden få et godt indtryk af din forretning, når det ankommer med posten. Med RAJA bogindpakning med lukning i pap kan du i dag give dine forsendelser et stilfuldt og enkelt look, der med garanti imponerer dine kunder. Skal dine bogforsendelser kunne gå i brevsprækken? Så tjek vores praktiske flade postæsker her.

Stadig i tvivl om hvilke bogsomslag der passer bedst til dig? Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål nedenfor:

Jeg sender LP'er med posten, hvilke bogomslag kan i anbefale?
Til forsendelse af LP'er med posten, som typisk måler 32x32 cm, har du brug for store og flade omslag. Her er vores forslag at benytte krydsomslag der giver dig mulighed for at justere på højden alt afhængig af hvor mange LP'er du skal sende.

Jeg sender bøger med posten, hvilke omslag anbefaler i?
Typen af bogsomslag afhænger meget af størrelsen på dine bøger og i hvor høj grad bogen skal beskyttes under forsendelsen. Vores mest populære bogsomlag er vores egne RAJA bogomslag, der yder optimal beskyttelse, samtidig med at en selvklæbende lukning gør pakningen så nem som mulig.

9 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant