Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
10
Genoptag indkøb hvor du slap

Poser og indpakning

Poser og emballage hører hjemme i enhver forretning. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige materiale. Du finder et kæmpe udvalg af poser og emballage til indpakning i høj kvalitet her på siden. Vi forhandler alt i plastposer, krympefolie, rørfolie, lynlåsposer, poser med selvklæbende lukning og meget andet her i webshoppen.

Vores brede vifte af poser og emballage giver dig muligheden for at pakke og emballere produkter på en professionel måde, hvad angår indpakning og præsentation. Ud over at give et professionelt look, beskytter poser som emballage og folieindpakning dine produkter godt under transport og opbevaring.

Vores store udvalg af plastposer betyder, at du kan finde alt i plastposer, krympefolie, rørfolie, lynlåsposer, poser med selvklæbende lukning og meget andet her i webshoppen. Vores brede vifte af plastposer, folieemballage og andre indpakningsprodukter giver dig muligheden for at emballere produkter på en professionel måde, hvad angår indpakning og præsentation. Udover at give et professionelt look, beskytter poser som emballage og folieindpakning dine produkter godt under transport og opbevaring.

Poser - en bekvem form for emballage

Plastposer gør det nemt for dig at emballere både store og små produkter. Hos RAJA tilbyder vi et stort udvalg af plasticpose som bobleposer, der sikkert beskytter skrøbelige produkter, plastposer med selvklæbende lukning til opbevaring og forsendelser, samt lynlåsposer, der giver mulighed for nemt og hurtigt at komme til produkterne. Derudover tilbyder vi også specielle poser, der passer præcis til dine varer – se f.eks. mulighederne for poser med tryk og logo her.

Poser for alle brancher

Vores sortiment af folie- og plastposer er relevant for mange forskellige brancher: producenter af industrielle-, tekniske- og elektroniske komponenter, lægemidler, smykker, detailbranchen, trykkerier og reklamebureauer. I det hele taget enhver virksomhed som lægger vægt på, at produktet bliver beskyttet og fremstår professionelt. Alle vores plastposer og folieprodukter til indpakning leveres inden for 24/48 timer – og skulle du have spørgsmål til valget af poser eller andre emballageprodukter, sidder vores specialister altid klar til at hjælpe dig på tlf: 44 58 77 00.

80 Produkter

Selector bag DK

Find den rette pose

Mere end 1300 størrelser på lager!

Indtast dine mål i mm
(Åbning x Højde):