• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Ny på Rajapack.dk? Husk du kan få FRI LEVERING ved køb over 1500,-
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Poser og indpakning

(109 Produkter)
Rajapack har et stort udvalg af poser og emballage til indpakning.
Vores store udvalg af plastposer betyder, at du kan finde alt i plastposer, krympefolie, rørfolie, lynlåsposer, poser med selvklæbende lukning og meget andet her i webshoppen. Vores brede vifte af plastposer, folieemballage og andre indpakningsprodukter giver dig muligheden for at emballere produkter på en professionel måde, hvad angår indpakning og præsentation. Udover at give et professionelt look, beskytter poser som emballage og folieindpakning dine produkter godt under transport og opbevaring.

Poser - en bekvem form for emballage

Plastposer gør det nemt for dig at emballere både store og små produkter. Hos Rajapack tilbyder vi et stort udvalg af plasticpose som bobleposer, der sikkert beskytter skrøbelige produkter, plastposer med selvklæbende lukning til opbevaring og forsendelser, samt lynlåsposer, der giver mulighed for nemt og hurtigt at komme til produkterne. Derudover tilbyder vi også specielle poser, der passer præcis til dine varer – se f.eks. mulighederne for poser med tryk og logo her.

Poser for alle brancher

Vores sortiment af folie- og plastposer er relevant for mange forskellige brancher: producenter af industrielle-, tekniske- og elektroniske komponenter, lægemidler, smykker, detailbranchen, trykkerier og reklamebureauer. I det hele taget enhver virksomhed som lægger vægt på, at produktet bliver beskyttet og fremstår professionelt. Alle vores plastposer og folieprodukter til indpakning leveres inden for 48/72 timer – og skulle du have spørgsmål til valget af poser eller andre emballageprodukter, sidder vores specialister altid klar til at hjælpe dig på tlf: 44 58 77 00.
Find den rette poseMere end 1300 størrelser på lager!

Brug for en bestemt størrelse?
Indtast dine mål i mm:

Du syntes måske også godt om
Lynlåsposer 50 my RAJAGRIP
Lynlåsposer 50 my RAJAGRIP
57 produkter
Fra 29,55 DKK ekskl. Moms
Lynlåsposer 50 my med skrivefelt RAJAGRIP
Lynlåsposer 50 my med skrivefelt RAJAGRIP
22 produkter
Fra 35,55 DKK ekskl. Moms
Rørfolie - 50 mikron
Rørfolie - 50 mikron
21 produkter
Fra 170,00 DKK ekskl. Moms
Rørfolie - 150 mikron
Rørfolie - 150 mikron
17 produkter
Fra 233,00 DKK ekskl. Moms