44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Dragtposer

Dragtposer til tøj i 3 størrelser

Hos RAJA forhandler vi dragtposer til tøj i tre forskellige størrelser - de er fremstillet i gennemsigtig plastik og kommer i pakker á 500, hvilket gør dem til et oplagt valg, hvis du driver et renseri, vaskeri eller hvis du er skrædder - derudover leveres vores dragtposer i ruller, så du skal ikke bekymre dig om pladsen.

Billige dragtposer i god kvalitet

Når du køber dragtposer hos os, kan du være sikker på, at de er pengene værd - både fordi de er lavet er holdbare materialer og fordi de fås til faste lave priser. Derudover har du mulighed for at få ekstra rabat. Køber du 3 eller flere ruller med dragtposer kan du nemlig spare op til 15 %.

God beskyttelse mod støv, snavs og fugt

Uanset om du driver et renseri eller du skal bruge dragtposer hjem til, så er der en ting, der er sikkert. Poserne er en god investering, for det kan godt betale sig at passe på sit tøj - og med vores dragtposer yder du optimal beskyttelse mod støv, snavs og fugt, når du skal fragt jakkesæt eller kjoler fra A til B.R

Spørg en specialist

Er du i tvivl om, hvilken størrelse dragtpose, du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte vores specialister på 44 58 77 00 - de ved alt om vores dragtposer til tøj og sidder klar med et svar på dit spørgsmål. PS. se også vores udvalg af bøjler.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant