44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,7/5
Trustpilot
7
Genoptag indkøb hvor du slap

TESA tape

TESA tape i mange farver og størrelser

RAJA fører et bredt udvalg af TESA tape. Det betyder, at du med stor sandsynlighed kan finde lige den type tape, du står og mangler. Uanset om den skal være hvid, brun eller transparent, om den skal være bred eller smal eller have en glat eller rillet overflade. Derudover kan du vælge mellem PP, PVC eller papirtape fra TESA. Du kan læse om de enkelte produkters egenskaber og kvaliteter i produktbeskrivelsen.

Husk, at vi leverer din ordre inden for 72 timer, når du bestiller online.

TESA - en af verdens største producenter

Der er en god grund til, at vi hos RAJA forhandler et stort udvalg af TESA tape - TESA er nemlig en af verdens største producenter og de er kendt for at levere tape og andre selvklæbende produkter i høj kvalitet.

Uanset hvilken type tape du lægger i kurven, kan du altså være sikker på, at den har en god holdbarhed og en god klæbeevne. Og så producerer TESA en serie af “Low noise” tape - det er din garanti for, at tapen lydløs og behagelig i brug - arbejder du med tape hver eneste dag, er det værd at overveje! Se også vores udvalg af Low Noise PP tape.

30 % i mængderabat på tape

De fleste af vores erhvervskunder bestiller et stort lager med hjem, når de køber tape online hos os - det kan nemlig godt betale sig! Når du køber mere end 6 pakker TESA tape hos RAJA, kan du få op til 30 % rabat. Se også vores udvalg af Kontakt vores specialister

Hvis du er i tvivl om hvilken type TESA tape du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte vores specialister på tlf: 44 58 77 00 - de sidd

9 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant