44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Værktoj til strapbånd

Her finder du et bredt udvalg af båndstrammere til til alle typer strapbån og stålbånd.

Med en manuel båndstrammer – også kaldet en spændetang eller lukketang – til tekstil- eller stålbånd, kan du gøre dit arbejde meget nemmere. Med strammeren i hånden kan du let spænde et bånd, helt uden at få sved på panden.

Takket være båndstrammernes gode greb, kan du hurtigt spænde et bånd om kasser eller andre forsendelser, der kræver ekstra sikkerhed. De robuste, men billige, kvalitetsmodeller kommer til at holde i rigtig mange år – og din nye båndstrammer fra RAJA skal nok blive din næste bedste ven på lageret, når arbejdet skal ordnes sikkert, men hurtigt.

Hvordan bruger man en båndstrammer?

Brugen af en båndstrammer, kan godt være noget af et mysterium. Først fører du stålbåndet under pallen, du ønsker at fastgøre. Dernæst tager du båndet op igen og lukker de to dele sammen med plomber.

Når du først har fået styr på det, så er en båndstrammer rigtig let at bruge til at omsnøre papkasser, trækasser og paller med tekstil-, stål- eller polyesterbånd.

Få svar på dine spørgsmål om båndstrammere

Hvis du er i tvivl om, hvilken båndstrammer eller spændetang, du skal vælge eller hvordan man bruger den, så kontakt vores specialister på tlf.: 44 58 77 00 i dag. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den helt rigtige båndstrammer.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant