44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Boblefolie

Boblefolie giver den perfekte stødabsorbering for dine produkter under transport, forsendelse eller opbevaring

Boblefolie er en oplagt løsning når du skal beskytte dine produkter under transport eller ved f.eks. opbevaring på lager. Den stødabsorberende boblefolie beskytter nemlig dine produkter mod stød, ridser og andre skader, og boblefolie er derfor for mange den perfekte indre emballage, når man sender produkter i pap- eller trækasser med almindelig post eller med kurer. Hos RAJA har vi et af Danmarks bredeste udvalg i boblefolie.

Boblefolie med store bobler

Til beskyttelse af større eller tunge produkter er boblefolie med store bobler en god løsning. Boblefoliens store bobler og teknologi der forhindrer at boblefolien mister luft gør boblefolie med store bobler perfekt når du står med produkt der stiller ekstra store krav til beskyttelsen.

Boblefolieposer

Til indpakning of forsendelse af mindre produkter er det ideelt at benytte boblefolieposer. Her finder du poser med normale og store bobler, med eller uden selvklæbende lukning eller antistatiske boblefolieposer til beskyttelse af elekronik.

Boblefolie med isolering

Boblefolie med isolering er i grunden en termo boblefolie som forhindrer temperaturudsving. Boblefolien kan bruges både til direkte beskyttelse af produkter såvel som til emballaering af hele kasser, hvor du ønsker at bevare temperaturen. Hos RAJA finde du boblefolie med isolering der kan leveres indenfor 24/48 timer på alle hverdagde.

Er du stadig i tvivl om hvilken boblefolie der er den rigtige for dig? Herunder bevarer vi nogle af de mest stillede spørgsmål om boblefolie:

Kan man få miljøvenlig boblefolie?
Dette er et af de spørgsmål vi får stillet mest når det kommer til boblefolie og svaret er enkelt. RAJA har 2 forskellige størrelse miljøvenlig boblefolie i henholdvis 50 cm og 100 cm længde. Boblefolien er fremstillet af 80% genbrugfolie og den miljømæssige påvirkning er derfor minimeret idet man reducerer mængden af nye ressourcer i produktionen. Her finder du miljøvenlig boblefolie.

Hvilken vej skal boblefolie vende?
Mange af vores kunder spørger os om der er forskel på hvilken vej man vender boblefolienplasten, når man beskytter et produkt. Vi anbefaler at du vender boblefolien ind mod det produkt du pakker ind for at opnå den bedste beskyttelse mod slag og stød.

Hvor kan man købe boblefolie?
RAJA er kendt for sine papkasser men en del kunder spørger om hvor de så kan købe boblefolie henne. Hos RAJA finder du et unikt udvalg i billig boblefolie, lige fra kaftige ruller boblefolie der har store bobler til mindre ruller boblefolie der passer til dig der har et lille behov.

12 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant