44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Boblefolie

Boblefolie giver den perfekte stødabsorbering for dine produkter under transport, forsendelse eller opbevaring

Hvorfor vælge Boblefolie fra Rajapack?

Rajapack forstår vigtigheden af at beskytte dine produkter. Vores boblefolie er designet til at tilbyde optimal beskyttelse, fra sarte genstande til tunge varer. Med vores forskellige typer boblefolie, herunder alt fra kraftpapir til antistatiske løsninger, garanterer vi, at dine varer når deres destination i perfekt stand.

Boblefolie giver den perfekte stødabsorbering for dine produkter under transport, forsendelse eller opbevaring

Boblefolie er en oplagt løsning når du skal beskytte dine produkter under transport eller ved f.eks. opbevaring på lager. Den stødabsorberende boblefolie beskytter nemlig dine produkter mod stød, ridser og andre skader, og boblefolie er derfor for mange den perfekte indre emballage, når man sender produkter i pap- eller trækasser med almindelig post eller med kurer. Hos RAJA har vi et af Danmarks bredeste udvalg i boblefolie.

Typer af produkter

Her er et udsnit af de produkter, som du kan finde på vores side. Vi har et stort og blandt produkt sortiment, for at kunne løse alle tænkelige opgaver inden for beskyttelse af dine produkter.

Boblefolie af Kraftpapir | RAJA

Ideel til dem, der søger en øko-venlig emballageløsning. Vores boblefolie af kraftpapir, tilgængelig fra kun 122,00 kr. ekskl. moms pr. rulle, kombinerer styrken af papir med boblernes beskyttende egenskaber.

Boblefolie med Isolering

Perfekt for varer, der kræver temperaturregulering. Fra 428,00 kr. ekskl. moms pr. rulle, tilbyder denne løsning fremragende beskyttelse og isolering under transport.

Papirlamineret Boblefolie

For den ultimative beskyttelse, vælg vores papirlaminerede boblefolie, som starter fra 653,00 kr. ekskl. moms pr. rulle. Denne type er ideel for skrøbelige genstande, der kræver ekstra omsorg.

Rørfolie med Bobler

Vores rørfolie med bobler, fra 477,00 kr. ekskl. moms, er designet til effektivt at pakke og beskytte længere genstande eller komponenter, der nemt kan blive beskadigede.

Boblefolie med Store Bobler med Perforering | 30% Genbrugsmateriale

Nyd fordelene ved nem håndtering og bæredygtighed med vores boblefolie med store bobler, prissat fra 185,00 kr. ekskl. moms pr. rulle. Perforeringen sikrer nem brug og tilpasning til forskellige produktstørrelser.

3 Lags Boblefolie med Små Bobler | 30% Genbrugsmateriale

Denne 3 lags løsning, fra 461,00 kr. ekskl. moms pr. rulle, giver forbedret beskyttelse takket være flere lag bobler, perfekt til at sikre dine mest skrøbelige varer.

Minirulle med Boblefolie | 50% Genanvendt Materiale

For mindre pakkebehov, tilbyder vores minirulle med boblefolie, fra 171,00 kr. ekskl. moms pr. rulle, en miljøvenlig og økonomisk løsning.

Boblefolie med Store Bobler | 30% Genbrugsmateriale

Til stærk og sikker beskyttelse, vores boblefolie med store bobler, starter fra 132,00 kr. ekskl. moms pr. rulle, og giver effektiv stødabsorbering for dine forsendelser. Boblefoliens store bobler og teknologi der forhindrer at boblefolien mister luft gør boblefolie med store bobler perfekt når du står med produkt der stiller ekstra store krav til beskyttelsen.

Boblefolieposer

Til indpakning of forsendelse af mindre produkter er det ideelt at benytte boblefolieposer. Her finder du poser med normale og store bobler, med eller uden selvklæbende lukning eller antistatiske boblefolieposer til beskyttelse af elekronik.

Boblefolie i Dispenserboks

For hurtig og nem anvendelse, er vores boblefolie i dispenserboks, til 241,00 kr. ekskl. moms pr. boks, den perfekte løsning for hurtigt at pakke mindre genstande.

Antistatisk Boblefolie

Beskyt elektroniske komponenter med vores antistatiske boblefolie, tilgængelig fra 301,00 kr. ekskl. moms pr. rulle. Denne løsning er essentiel for at forhindre skader forårsaget af elektrostatisk afladning.

FAQ om Boblefolie

Kan man få miljøvenlig boblefolie?
Dette er et af de spørgsmål vi får stillet mest når det kommer til boblefolie og svaret er enkelt. RAJA har 2 forskellige størrelse miljøvenlig boblefolie i henholdvis 50 cm og 100 cm længde. Boblefolien er fremstillet af 80% genbrugfolie og den miljømæssige påvirkning er derfor minimeret idet man reducerer mængden af nye ressourcer i produktionen. Her finder du miljøvenlig boblefolie.

Hvilken vej skal boblefolie vende?
Mange af vores kunder spørger os om der er forskel på hvilken vej man vender boblefolienplasten, når man beskytter et produkt. Vi anbefaler at du vender boblefolien ind mod det produkt du pakker ind for at opnå den bedste beskyttelse mod slag og stød.

Hvor kan man købe boblefolie?
RAJA er kendt for sine papkasser men en del kunder spørger om hvor de så kan købe boblefolie henne. Hos RAJA finder du et unikt udvalg i billig boblefolie, lige fra kaftige ruller boblefolie der har store bobler til mindre ruller boblefolie der passer til dig der har et lille behov.

Kontakt os, hvis du har brug for at finde den helt rigtige boblefolie

Hos Rajapack er vi stolte af at tilbyde et omfattende udvalg af boblefolie, der møder enhver forsendelsesbehov med fokus på kvalitet, bæredygtighed og innovation. Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte emballageløsning, så besøg vores hjemmeside i dag og opdag, hvordan vi kan styrke dine forsendelser.

12 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant