• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Boblekuverter

(3 resultater)

De bedste billige boblekuverter

Når du sender små pakker som almindelig post, er der en øget risiko for, at de går i stykker. Det har vi en løsning på. Hos RAJA finder du nemlig et stort udvalg af billige boblekuverter i forskellige farver og størrelser.

Vores boblekuverter er i høj kvalitet og fungerer perfekt som stødabsorberende emballage til små produkter, der skal sendes med posten. Boblekuverter ligner nemlig helt almindelige kuverter på udenpå, men er beklædte med blødt, smidigt og slagfast bobleplast indvendigt. Yderbeklædningen er lavet af polyethylen, som sikrer, at kuverten ikke bare beskytter produktet mod slag og stød, men også er rivfast.

Send dine små pakker med stil

Hos RAJA kan du vælge mellem enkle, hvide boblekuverter, brune kuverter med et miljørigtigt udtryk eller flotte farvede kuverter med metallook. Du kan med andre ord få billige boblekuverter, der yder optimal beskyttelse til små pakker og samtidig passer til din stil.

Hurtig levering hos RAJA

Boblekuverterne bliver lavet i en lang række udgaver, og skulle du være i tvivl om, hvilken type boblekuvert der passer bedst til dine produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivere på tlf.: 44 58 77 00 - De sidder også klar til at besvare dine spørgsmål om bestilling og levering.

3 resultater Nulstil
Listevisning Gitter visning
logo_Raja
Brune Boblekuverter RAJA
Op til -25%
11 produkter
Fra  0,65 DKK eks. moms
Boblekuverter af plast
Op til -30%
6 produkter
Fra  1,45 DKK eks. moms
logo_Raja
Hvide boblekuverter RAJA
Op til -25%Nye produkter
10 produkter
Fra  0,65 DKK eks. moms