44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Boblekuverter

De bedste billige boblekuverter

Når du sender små pakker som almindelig post, er der en øget risiko for, at de går i stykker. Det har vi en løsning på. Hos RAJA finder du nemlig et stort udvalg af billige boblekuverter med bobleplast beskyttelse i forskellige farver og størrelser.

Vores boblekuverter er i høj kvalitet og fungerer perfekt som stødabsorberende emballage til små produkter, der skal sendes med posten. Boblekuverter ligner nemlig helt almindelige kuverter på udenpå, men er beklædte med blødt, smidigt og slagfast bobleplast indvendigt. Yderbeklædningen er lavet af polyethylen, som sikrer, at kuverten ikke bare beskytter produktet mod slag og stød, men også er rivfast.

Miljøvenlige boblekuverter

Boblekuverter og boblekonvolutter bliver lavet i en lang række udgaver men hos RAJA kan du være sikker på at papiret der bliver brugt til både de hvide og brune bobbelkuverter er FSC certificerede. Derudover har vi gjort det lidt at adskille bobleplasten fra kuvertpapiret, sådan at du nemt og hurtigt kan sortere inden udsmidning.

Boblekuverter i mange størrelser
Hos RAJA finder du en lang række forskellige størrelser og typer. De klassiske hvide boblekuverter giver et flot og stilrent look til dine forsendelser mens de brune boblekuverter giver et mere rustikt og organisk udtryk. Begge udgaver af boblekuverter fås i A3, A4, A5 og mange andre størrelser der passer perfekt til din forsendelse.

Er du stadig i tvivl om hvilke boblekuvertert der er de rigtige for dig? Herunder bevarer vi nogle af de mest stillede spørgsmål om boblekuverter:

Hvilke boblekuverter er FSC certificerede?
Både de hvide og brune boblekuverter fra RAJA er FSC certificerede, hvilket betyder at papiret bliver fremstillet fra træ der kommer fra bæredygtige skovbrug.

Hvad vejer en boblekuvert?
Mange vil gerne vide hvad boblekuverter vejer fordi det afgør prisen på selve forsendelsen. Alt efter størrelse svinger vægten på boblekuvertene fra den mindste 100x150 mm på 6 gram til den store 350x470mm boblekuvert på 43 gram. Du kan altid se vægten på den specifikke boblekuvert under produktinformationen.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant