• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Bølgepap

(1 produkter)

Stort udvalg af bølgepap!

Hos RAJA har vi et stort sortiment af enkeltsidet bølgepap, som sørger for at fastholde og stabilisere produkter under forsendelse. Derudover sørger bølgepap for at beskytte produktoverfladen mod stød og ridser - og så er det både en god og økonomisk emballage som du kan købe det i store mængder på Rajapack.

Husk, at vi altid leverer inden for 72 timer, når du bestiller online hos os!

Miljørigtig og billig løsning

Bølgepap er en billig emballage – og så kan du endda få op til 30 % i rabat, når du fylder kurven godt op. Hos RAJA giver vi nemlig mængderabat på bølgepap! Derudover er det også en miljøvenlig emballage, som består af genanvendelige cellulosefibre. Det betyder, at bølgepap er et godt valg - både for virksomheden og miljøet.

Bølgepapruller i mange størrelser

Vores udvalg af bølgepapruller er stort! Det tæller bl.a. 10 forskellige bredder, så kan du bestille lige den bølgepapruller, som passer til det produkt, du skal emballere. At have den rigtige størrelse bølgepaprulle, minimerer i mange tilfælde produktspild – og sender din virksomhed mange forskellige produkter kan det også godt betale sig at have lidt forskellige bredder på lager.

Kontakt vores rådgivere

I vores kundeservice sidder medarbejdere med mange års erfaring. Er du i tvivl om, hvor meget bølgepap du skal bestille eller hvilken type bølgepaprulle, du skal vælge, så står de til rådighed, ligesom de svarer på dine spørgsmål om bestilling og levering. Kontakt dem i dag på tlf. 44 58 77 00.

1 produkter Nulstil
Listevisning Gitter visning
logo_Raja
Bølgepap på rulle
Op til -25%Best Price produkt
9 produkter
Fra  51,65 DKK ekskl. moms