44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Skumplader og skumpuder

Skum beskyttelse er et populært produkt til alsidig beskyttelse. Derfor har vi samlet et stort udvalg af skumpuder og skumplader, der beskytter dine produkter, uanset om de er store og tunge og kræver hårde skumplader eller små og lette og kan nøjes med tynde skumgummi plader. Som Europas førende distributør af emballage mener vi nemlig, at du skal kunne finde lige den type skumplade, som passer allerbedst på dine varer under forsendelse eller opbevaring.

Skumplader i en lang række tykkelser

Hvilke produkter sælger du? Det er det første, du skal tage stilling til, inden du beslutter dig for, hvilken slags skumplade eller skumpude, du skal vælge. Hvis du skal beskytte tungere produkter, som fx møbler og maskiner, så kan du med fordel vælge en hård skumplade i polyethylen. Udover beskyttelse, kan vores skumplader også bruges til inderbeklædning, ruminddeling og produktadskillelse. Ønskes skumplader i andre tykkelser end 25mm og 50mm kan vores salgsafdeling kontaktes på tlf.: 44 58 77 00

Selvklæbende skumpuder

Har du brug for afstandsstykker i skum eller selvklæbende skumpuder finder du også det. Disser puder kan bruges til nemt og effektivt at beskytte og fiksere lige der hvor der er brug for det.

Husk at RAJA også forhandler en lang række andre beskyttende emballager såsom; skumfolie, bobleplast og kraftpapir.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant