44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

A4- og A5-kuverter

Stort udvalg af kuvertstørrelser

Hos RAJA forhandler vi kuverter i mange forskellige størrelser og materialer. Vi sælger altid vores kuverter til en god pris og med mængderabat - så hvis din virksomheder bruger stakkevis af kuverter i standardstørrelserne A5, A4 og A3, så er du havnet det helt rigtige sted.

Husk, at vi leverer inden for 72 timer, når bestilt online hos os!

A4-kuverter til gode priser

A4-kuverter er klart dem, vi sælger flest af på Rajapack.dk. De kan nemlig bruges i mange sammenhænge og denne kuvertstørrelse er et oplagt valg, hvis du arbejder på et kontor, hvor I hver dag sender dokumenter afsted til samarbejdspartnere eller kunder. Vores A4-kuverter kan fås i forskellige materialer med forskellige holdbarhed, så du kan finde en type kuvert, der matcher dit behov for sikkerhed under forsendelsen.

Små kuverter (A5-kuverter)

Der er ingen grund til at bruge større kuverter end højest nødvendigt. Derfor kan du få mange slags A5-kuverter på RAJA. Det gælder både de klassiske hvide A5-kuverter og den miljøvenlige udgave i genbrugspapir samt A5-kuverter med hhv. selvklæbende og gummieret lukning. A5-kuverter er bl.a. velegnede til forsendelse af små brochurer og kataloger. Er du på udkig efter større kuverter? Så se vores sortiment af A3-kuverter

Mængderabat, når du køber stort ind

Uanset om du skal bruge A4 kuverter eller A5-kuverter, så kan du få mængderabat, når du køber stort ind på Rajapack.dk. Vi giver 25 %, når du køber mere end 12 pakker kuverter på samme tid.

God fornøjelse!

3 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant