44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Plakatrør i plast

Plakatrør i gennemsigtigt plast med gevindlukning giver fuld gennemsigtighed og samtidigt et robust ydre.

Hos RAJA sælger vi gennemsigtige plastrør i mange forskellige størrelser. De er velegnede til forsendelse, hvis du går op i at præsentere varerne pænt for din modtager - allerede i det sekund, de modtager pakken. Plastrør er bl.a. egnet som forsendelsesemballage til plakater, men kan også bruges til emballering af fine tørklæder, kalendere eller andre produkter, hvor det ikke gør noget, at produkterne kan ses gennem indpakning.

Sikre plastrør til transport

Vores plakatrør i plast ser umiddelbart skrøbelige ud - men lad dig ikke snyde af den transparente facade. Vores gennemsigtige plastrør er faktisk blandt de mest robuste af de forsendelsesrør, vi sælger i vores webshop. Den hårde plast beskytter nemlig produkterne mod slag og stød, mens den tætte lukning med skruelåg sikrer dine produkter mod støv, smuds og fugt.

Tjek også vores sortiment af runde plakatrør og firkantede paprør til forsendelse og

Gode online-priser og hurtig levering

Hos RAJA får du mængderabat når du køber stort ind og på vores gennemsigtige plastrør kan du spare op til 20 %, når du køber mere end 5 pakker ad gangen. Og husk, at vi altid leverer din ordre inden for 24/48 timer!

Har du spørgsmål om produkter eller brug for hjælp til bestilling, så er du altid velkommen til at kontakte vores produktspecialister på tlf: 44 58 77 00 for.

0 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant