44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Posesvejsere

Posesvejsere og sikrer dig perfekt beskyttelse og og skræddersyet emballage

Med en posesvejser fra RAJA får du perfekt emballage, skræddersyet til dine produkter. Posesvejseren giver dig kontrol over posens format og sikrer, at posen altid sidder tæt og sikkert omkring produktet. Desuden bliver du fri for unødvendig spild af materialer og skåner derved miljøet.

Nem betjening og perfekt resultat

Der er to kriterier, der er afgørende for, om en posesvejser er god. Den skal være nem at bruge og så skal den levere et godt resultat – at posen lukker tæt om produktet kan nemlig have betydning for, hvordan produktet i posen holder sig. Hos RAJA sælger vi kun posesvejsere, vi selv har testet – du kan derfor være sikker på, at produkterne er i høj kvalitet og lever op til det, de forventes at kunne.

Posesvejsere i høj kvalitet fra Easy Packer og SMS

I vores sortiment af posesvejsere finder du blandt andet et udvalg af produkter fra mærkerne Easy Packer og SMS – og til disse posesvejsere har du også mulighed for at bestille ekstra reservedele hjem – det gør det let at holde jeres posesvejsere godt kørende i lang tid, også selvom de bliver slidt på hver eneste dag.

Se også vores store udvalg af forskellige slags poser her.


Få svar på dine spørgsmål om posesvejsere

Er du i tvivl om, hvilken posesvejser, du skal vælge? Vores rådgivere sidder klar på telefon og chat til at guide dig.

Håndholdt posesvejser eller posesvejser med fodpedal?

Posesvejsere bruges til forsegling af poser og her findes både håndholdte posesvejsere og fodbetjente posersvejsere. Hvilken type du har behov for, afhænger bl.a. af, hvor du skal betjene den. Den fodbetjente posesvejser er med til at give en mere effektiv arbejdsrytme, men fylder en del mere end den håndholdte posesvejser, som til gengæld er praktisk at have stående under eksempelvis en butiksdisk.

Automatisk posesvejser

I sortimentet af posesvejsere finder du med garanti en, der matcher dine behov og dit budget. Her kan du vælge mellem alt fra semi-automatiske posesvejsere, der gør dit arbejde lettere ved at give besked, når svejsningen er færdig, til magnetiske posesvejsere med stativ, der gør arbejdet super behageligt. Sidst men ikke mindst har vi et udvalg af mere budgetvenlige posesvejsere og håndholdte posesvejsere.

Posesvejser reservedele

Hos RAJA finder du også et udvalg af reservedele til posesvejsere så du nemt kan udskifte gummibånd, knive m.m., hvis der bliver behov for det. Vi har desuden også et udvalg af foliemaskiner og rørfolie til din maskine.

7 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant