Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
1
Genoptag indkøb hvor du slap

Paller

Hos RAJA har vi et stort udvalg af billige paller. Her kan du finde de paller, du skal bruge, uanset om du er på jagt efter plastikpaller, træpaller eller lette engangspaller i bølgepap.

Er du i tvivl om, hvilken type palle, der passer til jeres behov? Så er du altid velkommen til at kontakte vores specialister på 44 58 77 00 – de sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at navigere i udvalget af træpaller, plastpaller og engangspaller.

Plastikpaller til pallereoler

De fleste kender de traditionelle EU-træpaller, men plastikpaller er et rigtig godt alternativ. For selvom de er en anelse dyrere end træpallerne, så er plastikpaller billigere at vedligeholde og lettere at transportere. De er nemlig både rådfrie og vaskbar - og så kan du få plastikpaller, der vejer helt ned til 1,6 kg! Derudover er plastpallerne helt ufarlige at arbejde med. Der er nemlig ingen risiko for splinter eller spidse søm. Sidst men ikke mindst er vores plastpaller stabelbare og velegnede til pallereoler. Du kan altså også købe plastpaller som løse komponenter til din pallereol.

Engangspaller – ideelle til flyttetransport

Engangspaller – de lyder ikke særligt robuste, men faktisk kan vores Kaypal engangspaller holde til helt op til 700 kilos belastning. Det er til trods for, at pallerne til engangsbrug er fremstillet i bølgepap og ikke vejer mere end 10 kg. Kombinationen af lethed og robusthed gør engangspaller til det foretrukne valg til varer, der eksporteres med fly til Kina, USA og andre fjerne egne.

Robuste og billige paller

Foruden plastikpaller og Kaypal engangspaller, så har vi naturligvis et udvalg af klassiske træpaller – de billige paller er kendte for deres praktiske 4-vejs indkørsel, der gør dem perfekte til brug med alle gaffeltruck. Træpaller er og bliver et af vores mest populære produkter.

Se også vores store udvalg af tilbehør til paller, hvor du blandt andet finder plastfolie og strækfilm til paller.

7 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Op til- 25 % Ikke tilgængeligt
Inka paller - Mini
Inka paller - Mini

3 produkter

3 produkter
Fra  38,90 DKKekskl. moms pr. palle
Op til- 15 % Ikke tilgængeligt
Låg til pallerammer
Låg til pallerammer

2 produkter

2 produkter
Fra  150,00 DKKekskl. moms pr. stk.
Op til- 15 % Ikke tilgængeligt
Pallerammer i træ
Pallerammer i træ

2 produkter

2 produkter
Fra  171,00 DKKekskl. moms pr. stk.
Op til- 20 % Ikke tilgængeligt
Paller i bølgepap
Paller i bølgepap

3 produkter

3 produkter
Fra  81,30 DKKekskl. moms pr. stk.