Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,4/5
Trustpilot
0
Første bestilling?15% rabat og FRI fragt ved køb over 1500,- med koden NC22
spinner
Din kurv er tom

Palleløftere og løftevogne

En god palleløfter med gummihjul – eller løftevogn – hører til ethvert lager. Den gør transporten meget nemmere og mere ergonomisk. Mange vil mene, at den slet ikke kan undværes. Der er mange muligheder, når det kommer til valget af den rette palleløfter. Der findes både elektriske palleløftere, manuelle, modeller med lange og korte gafler, forskellige maksimumbelastninger, pallevogne og palleløftere med vægt – ja, kort sagt, kan det være svært at vælge.

Vi har udvalgt de mest solide modeller, der kan holde i rigtig mange år frem. Vi har taget hensyn til, at forskellige lagre har forskellige behov, og vi har derfor noget til enhver.

RAJA forhandler en lang række palleløftere med forskellige belastninger. Fra den økonomiske model med plasthjul og maksimumbelastning på 2000 kg til den mere robuste palleløfter med gummihjul og maksimumbelastning på 2500 kg. Leder du efter palleløftere med flere fordele, finder du også palleløftere med hurtigløft, sakseløft, løftevogne og meget mere.

Super økonomisk palleløfter til en skarp pris

Har du brug for at løfte paller rundt nemt og effektivt - så er vores økonomiske palleløfter med en høj maksimal belastning på 2000kg et godt bud på din næste palleløfter. Den er nem at styre pga. de dobbelte forhjul, og palleløfterens sikkerhedsventil fungerer som ekstra sikkerhed i tilfælde af overbelastning. Se alle vores palleløftere til salg her på siden og find altid et godt tilbud hos Rajapack.

Opgrader lageret med en løftevogn

Hos RAJA forhandler vi også løftevogne med en løftekapacitet på 150 og 350 kg. Den er nem at navigere rundt med på lageret med sine 2 drejehjul - og minimerer dine løft ved brug af fodpedalen til hydraulisk indstilling af bordhøjden. Er du stadig i tvivl om, hvilken palleløfter eller løftevogn du skal købe - så ring til vores rådgivere på 44 58 77 00 og få svar på, hvilke typer af RAJAs palleløftere der vil dække dine behov bedst.

3 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant
Ikke tilgængeligt logo_Raja
Palleløfter | 2000 kg | Dobbelte gaffelhjul
Palleløfter | 2000 kg | Dobbelte gaffelhjul
1 produkt
2.200,00 DKKekskl. moms
Ikke tilgængeligt
Løftevogn
Løftevogn
2 produkter
Fra  2.179,00 DKKekskl. moms
Ikke tilgængeligt logo_Raja
Palleløfter -  2500 kg - Dobbelte gaffelhjul
Palleløfter - 2500 kg - Dobbelte gaffelhjul
1 produkt
2.624,00 DKKekskl. moms