44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Transportvogne og hyldevogne

Transport- og Ladvogne til en praktisk hverdag!

Du kan finde din nye transport- eller rullevogn til dit lager og værksted hos RAJA! Vores populære ladvogne er nok lagerets universalredskab - de gør der nemlig let for dig at flytte rundt på ting.

Populært valg: Holdbar transportvogn med gummihjul

En transportvogn med gummihjul er et populært valg og det er ikke uden grund. De drejelige gummihjul gør det nemlig let at navigere rundt på lageret, på gangene i virksomheden eller i værkstedet - også selvom du har.lastet rullevognen med tunge varer, der skal flyttes fra A til B. En transportvogn med gummihjul sikrer også et godt arbejdsmiljø. Den sørger nemlig for, at ansatte kan transportere tunge ting uden at anstrenge sig og belaste ryggen.

Rullevogne med skridsikre overflader

Vores transportvogne skåner ikke kun de medarbejdere, som skal flytte og fragte tunge ting - de skåner naturligvis også de produkter, som skal fragtes. Derfor har mange af vores ladvogne og rullevogne både en skridsikker overflade og stødabsorberende kanter, som sikrer at produkterne ikke går i stykker eller glide ned, når du kører med dem på transportvognen - har du skrøbelige produkter, der skal passes ekstra godt på under flytning og fragt, så anbefaler vi, at du vælger en rullevogn med et solidt underlagt.

Billige og praktiske at transportbure

Foruden klassiske transportvogne, har vi også et stort sortiment af transportbure eller trådbure. Vores transportbure tilbyder samme robusthed og fleksibilitet som almindelige rullevogne, men de er højere og kan dermed bruges til at stable varer - med et trådbur kan du altså flytte lidt flere produkter ad gangen - eller lidt større produkter. Tjek også vores sortiment af

7 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant