44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Gavebånd & tilbehør

Stort udvalg af gavebånd og tilbehør til indpakning

Hos RAJA kan du købe gavebånd i en lang række farver og varianter, heriblandt bastbånd, organzabånd og bånd med højglans eller spejleffekt. Her finder du med garanti en rulle gavebånd, der passer til den ønskede stil og som giver det sidste pift til gaveindpakningen.

Husk, at vi leverer inden for 24/48 timer, når du bestiller online hos os.

Gavebånd til faste lave priser

Du får altid faste lave priser på gavebånd fra RAJA, men der er også mulighed for at få mængderabat, når du køber stort ind. Det bliver ofte benyttet, både af virksomheder, der pakker og sender gaver til kunderne, men også virksomheder med egen pakkestation i forretningen. Muligheden for mængderabat er en god anledning til at få bestilt gavebånd hjem i mange forskellige farver!

Silkebånd, julestjerner og gavesløjfer

Udvalget af gavebånd tæller ikke kun den traditionelle udgave. Skal gaveindpakningen være ekstra fin, så er vi også leveringsdygtige, når det kommer til silkebånd, julestjerner og gavesløjfer og andet pynt, der giver indpakningen en flot finish. Vores sortiment byder altså på lidt af hvert – og med garanti noget for dig og din virksomhed.>/span>

Kontakt en rådgiver

Ønsker du yderligere produktinformation eller er du tvivl om, hvilke typer gavebånd, du skal vælge? Så tøv ikke med at kontakte vores rådgivere på tlf. 44 58 77 00. De sidder også klar til at hjælpe dig med spørgsmål om bestilling og levering.

6 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant