44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Gaveposer

Præsentable gaveposer fra RAJA

Præsentér dine varer på den flottest mulige måde med RAJAs fine gaveposer i papir, plastik, cellofan og lak, der fås i mange forskellige farver og kvaliteter – helt efter hvilket udtryk du vil give modtageren.

Farverige gaveposer eller bæredygtigt look?

Med RAJAs store udvalg i gaveposer, kan du med garanti finde en, der afspejler din virksomheds værdier og ønsker. Vi har både gaveposer af papir i naturfarver, som giver et rustikt og bæredygtigt udtryk, og lakposer i et utal af farver. Derudover sælger vi transparente organzaposer, der giver dine varer et let og elegant udtryk.

Gaveposer med tryk og logo

Skal du bruge gaveposer med tryk/firmalogo? Se vores tilbud på poser med tryk. Se også vores udvalg af gaveindpakning.

Gaveposer i papir

Vores gaveposer i papir er populære. De gør det nemlig let for ekspedienter at pakke en gave fint ind, uden at det tager lang tid. Der er masser af forskellige farver, materialer og former, så du kan finde en gavepose, der matcher din forretning eller brand.

Gaveposer i alle størrelser

Gaveposer er en let måde at pakke gaver ind på - og et godt bud, hvis din virksomhed selv står for at pakke firmagaverne ind, hvis du hver dag sender massevis af gaveposer afsted til virksomheder som skal sende dem videre til kunder, samarbejdspartnere eller deltagere til events. Derudover er der mange forretninger, der giver deres kunder en fin gavepose med hjem, når de køber noget i butikken.

Spørg vores specialister

3 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant