44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Cellofanposer

Billige cellofanposer til ethvert formål

Hos RAJA har vi et stort udvalg af billige cellefanposer i forskellige størrelser – og det er der en god grund til. De transparente poser er nemlig populære! Det er de ikke kun fordi, de kan anvendes til mange formål, men også fordi cellofanposer holder sig flotte og klare, også selvom de har ligget i et stykke tid. Der er altså ingen fare ved at købe et stort lager med hjem – og det kan du gøre lige her på siden.

Små cellofanposer til slik

Cellofanposer bliver ofte brugt til slik, chokolade og bolscher. Materialet er nemlig både godkendt til fødevarer og velegnet til indpakning – det præsenterer produkterne flot og giver dem et eksklusivt look. Hvis du planlægger at bruge cellofanposer til slik eller lignende, så kan det være en god ide at vælge cellofanposer med bund. Bunden er lavet af pap og den er med til at gøre posen lidt mere stabil – og så kan den selvfølgelig stå op, hvilket kan være en fordel.

Hos RAJA kan du vælge mellem 4 forskellige slags cellofanposer med bund – i hver pakke er der 100 stk, så du ikke løber tør lige foreløbigt. Poserne har forskellige højde og tykkelse, så du har mulighed for at finde lige den cellofanpose, der passer til det, du skal pakke ind.

Selvklæbende poser

Sidst men ikke mindst har vi et udvalg af billige cellofanposer med limluk. De egner sig godt som emballage til produkter, der skal lukke tæt eller til situationer, hvor der er rigtigt mange poser, der skal pakkes.

Har du spørgsmål, inden du går i gang med at shoppe billige cellofanposer hos RAJA? Så er du altid velkommen til at kontakte en af vores specialister på 44 57 77 00.

1 varenummer fundet
Sorter efter: Relevant