44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Plastikposer med hank

Stort udvalg af plastposer

Hos RAJA finder du et stort udvalg af plastposer i forskellige størrelser, farver og design. Sortimentet giver dig optimale muligheder for at vælge billige plastikposer, der matcher din virksomheds visuelle identitet og værdier.

Billige plastiskposer med mængderabat

Vi har faste lave priser på plastikposer i god kvalitet. Det giver dig mulighed for at sende dine kunder ud af døren med en holdbar plastpose – uden at springe budgettet. Udover de faste lave priser på plastposer, så giver vi også mængderabat, når du køber stort ind. Det betyder, at du kan købe ekstra billige plastikposer hos RAJA – vi giver nemlig op til 20 % i rabat på store ordre.

Køb plastikposer engros

Mange af vores kunder er B2B-virksomheder, der køber plastikposer engros hos os. Vi er altid leveringsdygtigt og selv store bestillinger bliver leveret inden for 72 timer.

Kontakt vores kundeservice

. Søger du poser med tryk eller poser med logo, så kontakt vores specialister på tlf. 44 58 77 00. De hjælper med design og kan give dig et godt tilbud på personlige poser. Har du andre spørgsmål vedrørende vores sortiment af billige plastikposer, så tøv ikke med at ringe. Vores rådgiver sidder klar med yderligere produktinfo og svarer på dine opklarende spørgsmål vedr. bestilling og levering af plastposer.

2 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant