• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Krympemaskiner

(0 resultat)

Alsidige krympemaskiner til alle typer folie

span id="truncatedDescription">Hos RAJA sælger vi krympemaskiner, der kan effektivisere dine pakkeprocesser og klargøre dine produkter til en sikker forsendelse. Fælles for vores krympemaskiner er, at de kan anvendes med alle typer af krympefolie – det giver stor frihed både til den, der arbejder med maskinen til daglig og den, der skal sørge for, at virksomhedens krympemaskiner bliver forsynet med folie til en god pris.

Se også RAJAs udvalg af folie til krympemaskiner her.

Optimal beskyttelse til dine produkter

Vores krympemaskiner er beregnet til professionel brug – det ændrer dog ikke på, at de har et simpelt kontrolpanel og er lette at betjene. Derudover er vores krympemaskiner din garanti for en tæt og holdbar indpakning, som sikrer dine produkter mod skader under transport og opbevaring.

Krympemaskiner i to versioner

Vores krympemaskiner fås både i en mindre udgave, som kan stå på pakkebordet og i en større udgave på hjul, som er let at flytte rundt på. Det giver fleksibilitet og gode muligheder for at placere maskinen der, hvor det giver mening i din pakkelinje.

Spørg vores specialister

At købe ny krympemaskine er en stor beslutning – og hvis du har brug for rådgivning eller ønsker flere produktinformationer, så er du mere end velkommen til at kontakte vores specialister på tlf: 44 58 77 00. De sidder klar til at hjælpe dig!

Husk også, at vi leverer inden for 72 timer, når du bestiller en ny krympemaskine hos os.