Julens gaveindpakning

5 min læsning 04 november 2020

Julen står snart for døren. Det er derfor ved at være tid til at tænke over gaveemballagen. Når du skal pakke produkter ind til gaver, så er der mange forskellige løsninger til indpakningen. Gaveindpakning er meget mere end kun gavepapir og gavebånd. Hos RAJA tilbyder vi et udvalg af gaveemballage, der egner sig godt både til butikker og kontoret. Se vores fulde udvalg af gavemballage.

Gavepapir og gavebånd

En sikker løsning, når det kommer til gaveindpakningen, er gavepapir. Gavepapir kommer i forskellige typer papir – coated hvidt papir og kraftpapir. Der findes flere forskellige farver og mønstre, så du kan selv kan vælge, hvad der passer til dine behov. Siden julen er højsæson for gaveindpakning, så kan vi selvfølgelig også tilbyde gavepapir med julemotiv. Dog kan vi også tilbyde gavepapir med et mere neutralt udtryk, så kan du se nærmere på vores ensfarvede gavepapir.

Hvis du ønsker at pynte dine pakker yderligere, kan vi tilbyde gavebånd i mange forskellige farver og forskellige finish. Vi har bl.a. standard gavebånd i klassiske farver og satin finish. Bruge gavebåndet til at tilføje yderligere farve til dine pakker eller brug det til at komplimentere dit udvalgte gavepapir. Hvis du ønsker et mere festligt og eksklusivt look til dine pakker, så kan du også enten vælge gavebånd med metallic finish eller gavesløjfer i metallic.

Farverigt pakkefyld

Hos RAJA kan vi også tilbyde flot og farverigt pakkefyld. Et sikkert valg indenfor pakkefyld er vores farvede silkepapir. For det første tager det sig ud og giver en flot præsentation af dine gaver. Du kan få præcis det udtryk du ønsker, da du kan vælge mellem 19 forskellige farver, der alle giver hver deres festlige finish. Ud over at være flot er gavepapiret også beskyttende. Det kan bl.a. sikre, som pakkefyld, at gaven ikke ryster rundt inde i pakken. Derudover kan det også bruges som et beskyttende lag til produkter med sarte overflader.

En anden type flot pakkefyld er papirstrimer. De består af 3-lags harmonikaformede papirstrimler. Dit produkt præsenteres flot, mens også ligger fast i pakken og ikke rokerer rundt. Når du anvender papirstrimlerne udvides de i pakken (op til 280%), så du kan være sikker på, at dine produkter fikseres effektivt i pakken. De fås i flere forskellige farver, så du selv kan vælge om du vil have et naturligt look eller ønsker noget mere farverigt. Strimlerne er fremstillet af 80% genbrugskraftpapir.

Gaveposer og gaveæsker

Hos RAJA kan vi tilbyde forskellige former for gaveposer og gaveæsker, der kan være med til at præsentere dine produkter på en lækker måde. Vi kan bl.a. tilbyde flotte gaveposer med klæbelukning, så du sparer på tapen eller etiketter til lukning. De fås bl.a. med en fin lak coating, der giver en elegant finish. Du kan også vælge en pose fremstillet i glat, skinnende papir. Hvis du ønsker et mere miljøvenligt alternativ, så kan vi tilbyde gaveposer fremstillet i genanvendeligt kraftpapir, der giver et mere enkelt og rustikt look.

Ser vi på gaveæsker, så er fin og enkel løsning gaveæsker med magnetlukning. De har et stilfuldt og elegant look med deres matte overflade og de lukkes nemt med den indbyggede magnetlukning. Fyld blot æsken op med det ønskede pakkefyld til præsentation og beskyttelse af dit produkt, så er du sikker på en flot præsentation. Et andet fint alternativ er gavekurve af bølgepap, der giver en attraktiv ramme rundt om dine produkter. Hvis du ønsker yderligere emballage til præsentation af produktet, så kan f.eks. pakke gavekurven ind noget transparent cellofan.

Hos RAJA har vi også gaveæsker til vin eller champagne. Der er bl.a. klassiske gaveæsker i mini bølgepap, der fås både til 1, 2 og 3 flasker, og du kan vælge mellem klassisk brunt bølgepap eller farvede æsker. Se også vores sorte gaveæsker med skindstruktur, der giver en eksklusiv finish til dine flasker og både passer til almindelige og magnumflasker. Hvis du ønsker en simpel, men stadig elegant løsning, så kan du se nærmere på lakposer til vin.

Poser til detail

En sidste løsning til gaveemballage er klassiske bæreposer, der kan være med til at give forskellige præsentationer af dine produkter alt efter hvilken type, som du vælger. En klassisk go-to er lakposer, der er en sikker løsning til en stilfuld og elegant finish. De fås i flere forskellige størrelser og farver, så du kan være sikker på at finde en løsning, der passer præcis til dine produkter. Ønsker du en mere miljøvenlig løsning, så kan du se nærmere på vores poser i kraftpapir. Se bl.a. vores poser med snoede håndtag, der bl.a. fås som brune/hvide og i flotte moderne farver.

Ønsker du personlig vejledning?
Vores emballagespecialister står altid klar til at vejlede dig til de bedste emballageløsninger. De kan kontaktes på chatten på hjemmesiden, på tlf. 44 58 77 00 eller på mail: info@rajapack.dk

Populære kategorier