Du spørger,
vi svarer

Planete

RAJA og miljøet

 • Hvilke forholdholdsregler tager RAJA som virksomhed for at reducere den negative påvirkning papirkataloger har på miljøet?

  Vi har reduceret antallet af kataloger, der bliver sendt ud og mængden af papiret, der bruges

 • Kan I vejlede mig i køb af miljøvenlig emballage, når jeg handler hos jer?

  Ja, vi har et stort udvalg i miljøvenligemballge vi kan vejlede dig i. Vi har inkluderet miljømærkninger ved vores produkter i katalog og hjemmeside, så du altid kan se hvilke af vores produkter, der lever op til forskellige krav inden for miljøvenlighed. Vores emballagespecialister kan også vejlede dig til et miljøvenligt alternativ i vores produktsortiment, hvor det er muligt.

Vores produkter

 • Er papkasser fra RAJA fremstillet af genanvendte materialer?

  Ja, alle vores kasser er markeret med RESY-symbolet, der garanterer, at emballagen er miljøvenligt og kan genanvendes. Alle kasser er fremstillet af 70% genbrugsmaterialer.

 • Forurener papkasser fra RAJA miljøet?

  Vores kasser forurener ikke, da de ikke indeholder nogen tungmetalprodukter i overensstemmelse med EU-direktiv 94/62 / EF. De er derfor velegnede til genanvendelse.

 • Er de miljøvenlige alternativer dyrere eller af ringere kvalitet?

  Nej, vi har sørget for, at der ikke gås på kompromis med kvalitet og pris. På den måde kan du nyde den samme gode produktstandard fra os.

 • Hvor mange af jeres emballageprodukter kan genanvendes?

  Alle vores papkasser er genanvendelige. Et udvalg af vores poser, ruller af kraftpapir, tape, kuverter, paller, aftørringspapir, og kopipapir er også genanvendeligt.

 • Har I biologisk nedbrydelige produkter?

  Ja det har vi. Alle vores biologisk nedbrydelige produkter er mærket med "BIOBASERET". Her er der bl.a. tale om Flo-pak og nogle af vores folier til luftpudemaskiner.