COVID-19 Advarsels- og markeringstape

2 min læsning04 maj 2020

Hos RAJA har vi også fokus på at lave produkter, så du kan signalere, skabe afstand og beskytte dig selv og andre. Der findes mange forskellige typer tape og bånd, der kan hjælpe din arbejdsplads med at markere for ansatte og kunder og besøgende. Vi har her lavet en liste med nogle af de forskellige produkter vi tilbyder:

> Tape med afstandstryk

I en tid, hvor fokus er på at holde afstand for at mindske spredning af smitte, kan det være godt med et produkter der tydeligt viser, at der skal holdes afstand. Derfor har RAJA at tilbyde en tape med teksten “HOLD VENLIGST AFSTAND”.

Tapen egner sig rigtig godt til at markering i butikker, på kontoret eller på lageret.

> Andre produkter til markering og afspærring

Har din virksomhed behov for at markere og signalere uden en skriftlig besked, så kan RAJA også tilbyde flere forskellige andre alternativer, der kan være med til at sikre din arbejdsplads.

Her kan vi nævne Advance Markeringstape, der kan sikre korrekt afmærkning af områder eller genstande, som kræver et særligt hensyn. Tapen er meget velegnet til både udendørs og indendørs brug, og den klæber godt til de fleste overflader.

Hvis der er behov for at afspærre større arealer kan du benytte dig af afspærringsbånd. Båndet er perfekt til signalering af forbudte eller farlige områder, men kan i denne tid også sagtens anvendes til signalering om at holde afstand. Afspærringsbåndet kommer i en smart dispenserboks.

 

 

Hvis der også er behov for at din afmærkning skal være selvlysende og kunne ses i mørket foreslår vi selvlysende tape til afmærkning. Tapen tiltrækker sig straks opmærksomhed og advarer eller signalerer. Den anvendes både indendørs og udendørs.

Populære kategorier