Miljøvenlig emballage

Før din virksomhed ad den grønne sti i 2018 med miljøvenlig emballage

Siden 1954 har Rajapack haft fokus på at bevare naturens ressourcer. Over flere år har vi styrket vores engagement i bæredygtig udvikling, og som en af Europas førende emballagevirksomheder har samtlige af vores 22 afdelinger fordelt på 18 lande forpligtet sig til at beskytte miljøet.

Det er vigtigt for Rajapack at gøre det muligt for vores kunder at vælge miljøvenlige alternativer. Et bæredygtigt fokus er en fordel for virksomheder samtidig med, at det er godt for vores natur. Det er en oplagt mulighed for at øge dit brands omdømme, for at adskille dig positivt fra dine konkurrenter i et travlt marked og for at forbedre oplevelsen for dine kunder.

Gennem de seneste år er vores sortiment af miljøvenlig emballage vokset stødt og neden for har vi håndplukket nogle af vores favoritter, så du kan blive inspireret til at give din virksomhed et grønnere aftryk i 2018.

Beskyttelse: Miljøvenlig boblefolie

På grund af sin alsidighed er boblefolie en af de mest populære typer af pakkebeskyttelse. Det kan anvendes til en lang række af ting som f.eks. indpakning, mellemlæg, opdeling og stødabsorbering under opbevaring eller transport.

Vi har derfor udviklet et alternativ til den normale boblefolie. Vores miljøvenlige boblefolie kommer i ruller af 100 meter og er designet i en flot grøn tone. Det er fremstillet af stærk polyethylen i en tykkelse af 50 my. Det er 100% genanvendeligt og indeholder mindst 15% genbrugt polyethylen, så det påvirker miljøet mindre.

Miljøvenlig boblefolie

Beskyttelse: Biologisk nedbrydeligt pakkefyld

Hvis du ofte anvender pakkefyld i din pakkeproces, så anbefaler vi, at du prøver vores Flo-pak® Super Green eller Flo-pak® NATURAL. Begge er gode, miljøvenlige alternativer til de klassiske pakkechips, fordi de er biologisk nedbrydelige og derfor kan komposteres efter brug.

Chipsene er letvægtige og tilpasser sig kassens indhold med det samme. På den måde lægger de sig ikke bare i bunden af kassen og de yder dermed en solid beskyttelse. De er fem gange mere antistatiske end almindelige chips af polystyren, og kan derfor anvendes til alle produkter fra keramik og porcelæn til følsom elektronik eller tunge reservedele.

Flo-pak Super Green

Beskyttelse: Papir

Det er ikke kun boblefolie og pakkechips, som kan beskytte dine produkter. Papir er også et oplagt materiale som pakkefyld, og fordi det fleksible materiale kan tilpasses enhver kasse, er det en yderst populær løsning. Hvad enten du skal udfylde tomrum i en kasse, skabe en stødabsorberende pude omkring dit produkt eller blot pakke det omkring indholdet for god beskyttelse, så er papir et godt og bæredygtigt alternativ til andre typer pakkefyld .

Pakkepapiret fra Ranpak er fremstillet af 100% genanvendte materialer og så er det biologisk nedbrydeligt. Det er i sin natur genanvendeligt i sig selv, og kan derfor spare både miljøet for ressourcer og din virksomhed for penge. Ranpaks produkter kommer i flere papirkvaliteter og skal anvendes i samspil med en Ranpak-maskine, så du samtidig får optimeret din pakkeproces.

Papir til Fillpak TT og TT CutterFillpak TT

Etiketter: Greenlist følgeseddellommer

Følgeseddellommer er en af de mest anvendte etiketløsninger under transport, fordi de gør det muligt at identificere pakker og deres indhold, uden kasserne behøver at blive åbnet. Vores grønne alternativ gør det muligt for dig at vælge en mere miljøvenlig løsning ved blot at lave en lille og enkel ændring i din pakkeproces.

Vores Greenlist følgeseddellommer er fremstillet af mindst 60% genbrugsmaterialer, men de er stadig lige så stærke, robuste og klæbende som de klassiske følgeseddellommer. De fås i tre størrelser, er skabt af polyethylen i 60 my og har lim på to mellemliggende strimler, hvilket fører til 30% mindre anvendelse af klæbemiddel end normalt.

Greenlist Følgeseddellommer RAJALIST

Omsnøring: Polyester-strapbånd på en rullekerne af pap.

Dette miljøvenlige strapbånd, som er fremstillet af 80% genbrugsmaterialer, er dobbelt så stærkt som polypropylen-strapbånd og et rigtig godt alternativ til stål. Den ekstruderede polyester er 100% genanvendelig og omviklet en rullekerne af pap, som kan genbruges sammen med dine andre papir- og papvarer.

Strapbånd af ekstruderet polyester kommer med en masse fordele: Det ruster og ridser ikke, det efterlader ikke mærker på dine forsendelser og dets elastiske egenskaber betyder, at det kan anvendes til utraditionelle pakkeformer uden at flosse eller miste sin styrke. Hvis du regelmæssigt anvender strapbånd til dine forsendelser, bør du uden tvivl se nærmere på denne vare.

Grønt, miljøvenligt polyester strapbånd

Forsendelsesemballage: Brune postæsker

Vores multianvendelige postæsker er robuste og yder solid beskyttelse af dine produkter. Hvis du sender mange pakker, er disse æsker et oplagt alternativ til de traditionelle æsker. De er modstandsdygtige overfor fugt og temperaturudsving, kan tåle op til 20 kg. og har 3x den normale papstyrke på langsiderne. Vores sortiment af størrelser er enormt og til samme pris finder du også hvide postkasser, som, ud over at yde den bedste beskyttelse, også sørger for at efterlade et elegant indtryk hos modtageren.

Forsendelsesemballage: Forsendelsesposer af genbrugsplast

Hvis du f.eks. har en webshop og derfor allerede anvender forsendelsesposer, så har vi naturligvis også et miljøvenligt alternativ til dig. Vores forsendelsesposer af genbrugsplast er fremstillet af 60% genbrugsmaterialer, og minimerer derved de miljømæssige påvirkninger på størst mulig vis. Den har desuden en selvklæbende strimmel til lukning, er vandafvisende og en sort inderside, der sørger for uigennemsigtighed.

Den er et oplagt valg, når du skal sende alt fra smykker og kosmetik til tekstiler m.m.

Miljøvenlig forsendelsespose i genbrugsplast

Palletering: Inka-paller

Vi tilbyder selvfølgelig også miljøvenlige løsninger til dig, der sender varer på paller. Vores Inka-paller vejer kun det halve af traditionelle træpaller, er ekstremt robuste og kan klare en belastning på op til 900 kg. De er desuden uimodtagelige overfor fugt, og takket være deres lave vægt er de lette at stable, når de ikke er i brug, så du sparer lagerplads.

Eksporterer du varer? Bare rolig, pallerne lever op til ISPM15-kravene og kræver derfor ingen specialbehandling. De fås også som mini-paller og paller specifikt til søtransport.

Inka paller

Containere til eksport: Krydsfinerkasse med fødder

Hvis du eksporterer varer kan du også anvende vores miljøvenlige container. Krydsfinerkassen med fødder består af ramme, bund og låg, og er tilsammen en utrolig solid container, som er særligt ideel til søtransport.

Den er fremstillet af krydsfiner i styrke 10 mm med fem krydsende lag af træ. Den er let at samle og lever naturligvis op til ISPM15-kravene omkring eksport.

Krydsfiner kasser med fødder

Kontorartikler: Miljøvenlige mappekasser

Vores bæredygtige sortiment er ikke begrænset til emballage og beskyttelse, men tæller også kontorartikler. For eksempel har vi miljøvenlige mappekasser, som er rigtig gode til organisering af dit kontor og dine papirer.

De er fremstillet af 100% genbrugspap og designet i ét stykke bølgepap, der giver et robust produkt. Du kan vælge mellem fire forskellige rygstørrelser, som alle kan skrives på. På den måde kan du let mærke og identificere indholdet. Og så er de selvfølgelig 100% genanvendelige i sig selv.

Miljøvenlige mappekasser

Gaveindpakning: Høfyld

Vores miljøvenlige høfyld er fremstillet af 100% naturmateriale, som yder optimal beskyttelse af dine skrøbelige produkter uden at ridse. Det er stødabsorberende og så er det samtidig genanvendeligt.

Høfyldet skaber en flot og præsentabel ramme om dine produkter og er derfor det oplagte valg til gaveæsker og dekoration.

Miljøvenligt høfyld

 

Hvis du er nysgerrig på, hvad vores sortiment af bæredygtige løsninger også indeholder, så har vi samlet produkterne ét sted. På den måde får du det fulde overblik over vores løsninger af miljøvenlig emballage. Vores emballagespecialister sidder desuden klar til at hjælpe dig med at vælge grønne alternativer til din virksomhed mandag til fredag kl. 8.00-16.30 på tlf.: 44 58 77 00 eller via mail: info@rajapack.dk

Kategorier: Gode rådProdukter

Forlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt