Hvorfor bør du skifte til pakketape af papir?

3min læsning 19/01/2021

Du skal helt klart skifte hvis miljøet står højt på agendaen i din virksomhed! Papirtape har alle de samme fordele og egenskaber som alm. pakketape af plast – men udover at være på lige fod med alm. pakketape, så har papirtapen mange andre bemærkelsesværdige fordele. En af dem er, at den kan genindvindes sammen med papkassen, hvilket simplificerer genindvindingsprocessen. De resterende fordele snakker vi mere om i dette indlæg.

Papirtape – et miljøvenligt og sikkert valg!

Egentlig kan vi ikke se nogen grunde til ikke at skifte til pakketape af papir… Der er i øjeblikket en voksende opmærksomhed på miljøet og bæredygtige forretninger. Det lyder måske banalt, men med et efterhånden ret bredt udvalg af miljøvenlig emballage, er det en ganske simpel, men yderst effektiv måde, at starte vejen mod en bæredygtig fremtid på. Tapen og især emballagen er en af de ting kunden ser først når de modtager deres pakke – så hvorfor ikke starte her.

De miljøvenlige Papirtape og klæbebånd er glimrende alternativer til Polypropylen- og vinyl tape og har den samme hæfte- og klæbeevne og yder den samme gode beskyttelse – også kan det oven i købet nemt og enkelt genanvendes og genindvindes – selv limen er miljøvenlig.

Andre glimrende grunde til at skifte til papirtapen er, at tapen klæber til alle typer af pap, karton og kasser og de er lette at afrive men stadig stærke i brug. Papirtapen kan ydermere skrives på, den fås i hvid og også i forskellige kvaliteter. At tapen er skrivbar giver yderligere fordele, det sparer dig f.eks. for indkøb af etiketter, du kan i stedet bruge din papirtape.

Vi oplever en stigende efterspørgsel på papirtape af mange forskellige årsager. En af de opsigtsvækkende er, at tapen gør ‘Unboxing’ og oplevelsen for kunden god når de modtager og skal åbne deres pakke – tapen er nemlig nem at have med at gøre, da det både er muligt at rive og skære i tapen.

Papirtape er en stærk og fleksibel tape og den fås som sagt i forskellige kvaliteter. Den forstærkede udgave kan tage pakker på helt op til 75 kg. hvilket matches af dens høje modstandsdygtighed over for varme og fugtighed. Den er ideel til eksport og er med til at reducere miljøbelastningen i landet der modtager pakken.

Hvis dette ikke var grunde nok til at skifte, så er der lige en sidste ting som tapen også kan bruges til… tja hvorfor ikke som afdækningstape 🙂

Hvad er den miljøvenlige tape lavet af?

Grundelementerne i det miljøvenlige pakketape er bæredygtige ressourcer af genbrugspapir og klæbemasse af naturgummi. Man kan få pakketape af papir i 57 g/m2, 70 g/m2 samt armeret i 125 g/m2.

Papir øko tape
Selvklæbende forstærket tape er stærk til de større belastninger

Derudover kan man også vælge klæbebånd, som efterlader tydelige skader på kassen hvis der er nogle som forsøger at åbne kassen. Klæbebåndet skal bruges sammen med en fugtemaskine som aktivere båndets klæbemiddel.

Gummipapirbånd kan påføres med en speciel enhed, der fugter den og placerer den - når længden er blevet målt

Der findes efterhånden rigtig meget miljøvenlig emballage og har du brug for hjælp kan du kontakte vores specialister på tlf. 44 58 77 00, så kan de guide dig igennem junglen af papirtape og alle de andre miljøvenlige alternativer. Vil du se hele vores sortiment af miljøvenlig tape og emballage så kig her – god fornøjelse!

Populære kategorier