PadPak® Guardian – Pakkefyldsmaskine

2 min læsning22 september 2020

PadPak® Guardian er et nyt medlem af PadPak®-familien, der som de andre maskiner er specialiseret i produktion af papirfyld. Papirfyldet er perfekt til at udfylde tomrummet i dine pakker, så du kan være sikker på, at dine produkter ikke ligger og ryster rundt i kassen under transport. Sammenlignet med mange af de andre maskiner fra RanPak er dette en maskine med høj produktion af pakkefyld, så den egner sig perfekt til en virksomhed, hvor der bliver pakket mange pakker dagligt.

_____________________________________________________________________________________________________________

Guardian maskinen

Maskinen producerer op mod 72 meter papirfyld i minuttet. Det betyder at den egner sig rigtig godt til en virksomhed, der udsender mange pakker pr. dag. Maskinen kan bedst betale sig for virksomheder, der laver 1000 til 1500 pakker om dagen.

Maskinen er nem og brugervenlig, da det f.eks. kun tager 30 sekunder at indsætte papiret i maskinen. Du har også mulighed for selv at indstille den ønskede arbejdshøjde. Maskinen, er udstyret med en magnetisk touch skærm, der gør det nemt at indstille maskinen efter behov. De magnetiske funktion gør også, at skærmen er aftagelig, og at du derfor kan arbejde lidt på afstand. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Papiret til Guardian maskinen

Maskinen producerer pakkefyldet ved brug af noget særligt papir, der passer til maskinen. Du kan vælge mellem 1-lags og 2-lags papir i genbrugspapir og/eller kraftpapir. Det vil sige 4 forskellige papirtyper, så du selv kan vælge den ønskede kvalitet, der passer til dine pakker.

Papirfyld er et godt og miljøvenligt alternativ til andre typer pakkefyld. Dette har bl.a. noget at gøre med, hvor genanvendeligt papir er sammenlignet med pakkefyld, der er fremstillet i plast. Derudover kan du her også vælge at bruge genbrugspapir, der sørger for et yderligere miljøvenligt resultat. 

Bredden på papiret efter at have været igennem maskinen er mellem 16 og 18,5 cm. Hvis du afsender meget skrøbelige pakker, vil vi foreslå at bruge papiret, der er 2-lags med en miks af kraftpapir og genbrugspapir. Dette er den mest hårdføre papirpude, så du er mere sikker på, at pakkens indhold sikkert frem. 

_____________________________________________________________________________________________________________

Hvis du ønsker mere information, så kan du læse mere i vores blogindlæg omkring papirbeskyttelse og pakkefyld eller i vores blogindlæg omkring emballagemaskiner til papirfyld.

Ønsker du yderligere vejledning?
Vores emballagespecialister står klar alle hverdage til at vejlede dig i dit valg af maskiner til pakkefyld og beskyttelse, eller hvis du har andre spørgsmål. Kontakt os på tlf. 44 58 77 00 eller på info@rajapack.dk.

Populære kategorier