Vælg den rette pakkefyldsmaskine

2 min læsning16 december 2021

Få overblikket over de mange forskellige løsninger indenfor pakkefyldssystemer til papir. I dette White-Paper, er det udspecificeret kort og præcist hvilke egenskaber hver enkelt maskine har og hvor den enkelte hører hjemme.

Find den rette pakkefyldsløsning og få automatiseret og optimeret din pakkeproces fra 0 – 100 på no time….

Emballagemaskiner som disse hjælper dig med at automatisere din pakkeproces. På den måde sparer du tid, når du ikke skal håndtere dit pakkefyld og beskyttelse manuelt.

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til produktionen af pakkefyld af papir. Maskinen skal passe til den mængde og type af pakker du håndterer. Den skal kunne give den rette beskyttelse, samtidig med at den skal matche de omgivelser og processer der er i din virksomhed.

I dette white-paper giver vi dig overblikket over hvilken proces, hvilke pakker og hvilken station pakkemaskinerne tilhører – vi gør det lettere for dig, at finde frem til hvilken maskine der skal optimere din pakkeproces.


Når du erhverver en maskine er vi med hele vejen fra idé til installation, træning, vedligehold og service af maskiner med serviceaftale.

Vores emballagespecialister kan kontaktes via: 44 77 58 00 | info@rajapack.dk | Live chat.

Følg ligeledes med på de sociale medier hvor vi giver nyttige tips til din emballage og tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor du får tilsendt nyheder og eksklusive kampagner direkte til din mailboks:

Hvilken emballagemaskine er bedst?

Vi gør det lettere for dig, at finde frem til hvilken maskine der skal optimere din pakkeproces. Få overblikket i vores white-paper.

Populære kategorier