WrapPak®Protector maskine

3 min læsning 30 april 2019

WrapPak® Protector maskinen er en alsidig og kraftfuld maskine som producerer fleksible, kraftige og beskyttende papirpuder, tilpasset af dig til dine behov. En revolutionerende løsning, som kan opfylde alle dine behov indenfor pakkefyld!

Kraftpapiret, som WrapPak® Protector anvender, er 100% genanvendeligt samt genindvindeligt, men dét der gør den miljøvenlige pakkefyldsløsning revolutionerende og innovativ, er designet af papirpuderne. Den vævede papirkonstruktion giver fleksibilitet og de kombinerede lag giver styrke og beskyttelse, som kan anvendes til flere forskellige formål – Derfor kan du nøjes med én maskine til alle dine behov.

WrapPak maskinen kan med andre ord revolutionere dit lagers pakkeeffektivitet og øge produktiviteten, sænke omkostningerne og minimere miljøpåvirkningen. Hvis du håndterer mere end 10 pakker pr. dag, så er der stor sandsynlighed for, at en pakkemaskine som WrapPak Protector eller en af vores andre løsninger kan spare dig og din virksomhed tid og penge.

»WrapPak Papiret og pudernes effektivitet:

Polstring og kantbeskyttelse:

Papirets bølgede konstruktion, gør det muligt for dig at dække hele bredden på kassen og fungerer derved som en stødabsorberende barriere hele vejen rundt ved brug af en enkel strimmel.

Papiret omslutter og fastholder produkterne sikkert.

___________________________________________________________________

Mellemlæg og indpakning:

Papirpuderne kan også bruges til separering, adskillelse og indpakning af skrøbelige produkter, som ikke tåler sammenstød i kassen. Et eksempel kunne f.eks. være tallerkener eller som her på billedet rammer af glas m.m.

___________________________________________________________________

Fyld og fiksering:

På billedet her ved siden af kan du se papirpuderne brugt til fiksering og fastholdelse af et produkt. Lagene og fleksibiliteten i den bølgede konstruktion, gør det muligt at omdanne puderne til blokke som kan bruges til fiksering.

Det er også muligt blot at anvende papiret som alm. Pakkefyld, ved at rulle papiret sammen og udfylde evt. hulrum inden du forsegler kassen.

 

___________________________________________________________________

Termisk isolerende:

Den smarteste funktion af dem alle, er at papirets opbygning også kan virke isolerende og kan forebygge temperaturudsving. Når du anvender flere lag kan du opretholde en kølende temperatur omkring dine produkter.

___________________________________________________________________

I kraft af sin alsidighed kan WrapPak papirpuderne erstatte mange typer af emballage og overflødiggør bestilling og opbevaring af diverse tilbehør til papkasser og sparer dig derved tid, penge og opbevaringsplads.

» Funktioner og produktionsindstillinger:

WrapPak maskinen kan anvendes lige hvor du ønsker det på dit lager. Den kan programmeres så papirpuderne fremstilles på forhånd, du kan anvende den til manuel pakning og både ydeevne og konstruktion passer også perfekt til pakkelinjer.

Maskinen har rigtig mange produktionsindstillinger som du kan tilpasse præcis som du ønsker det,  se videoen herunder og få det fulde overblik over alle maskinens muligheder og funktioner:

 

Overvejer du at inkludere WrapPak Protector i din pakkeproces eller har du spørgsmål til hvilken model der er den mest passende til din virksomhed, så kontakt vores eksperter på tlf.: 44 58 77 00 eller via info@rajapack.dk og hør nærmere om vores udvalg og om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere din pakkeproces.

Populære kategorier