Specialemballage – Tilpas efter dine behov

5 min læsning22 juli 2020

Det generelle udvalg af emballage er stort, og du er nødt til at gøre op med dig selv, hvad du gerne vil udtrykke gennem dit emballagevalg. Du kan vælge en helt neutralt emballage, hvor du ikke viser dit brand frem. Dette skaber dog ikke nogen genkendelse for kunden. Så det er også relevant at overveje om, din virksomhed skal udtrykke brandet gennem emballagen. Emballage er en ofte overset markedsføringskanal, hvor du har rig mulighed for at få trykt dit logo eller anden relevant kommunikation. I dette indlæg kommer vi ind på de muligheder, der er for at få tryk på din emballage. Specialemballage hos RAJA handler dog ikke kun om tryk. Det handler ligeså meget om, at du skal have muligheden for at få fremstillet emballage med specialmål på nogle af vores udvalgte emballagekategorier.

> Emballage med tryk

Emballage med tryk giver din virksomhed god mulighed for at fremvise sit brand. Gør din emballage til en integreret del af din kommunikation og markedsføring. Emballage med tryk kan både være en fordel for dig og for dine kunder. Genkendelighed går begge vej, så for dig er det en fordel at få vist dit brand gennem så mange kommunikationsmedier som muligt, og for kunden er det en fordel hurtigt at kunne identificere afsenderen, når de modtager pakken.

Papkasser og æsker med tryk

Papkasser og æsker med tryk er er god mulighed for at fremvise dit brand på din emballage. De er perfekte, hvis du hurtigt vil skabe brandgenkendelse ved dine forsendelser. Det fungerer også godt på kasser eller æsker, hvor du ikke benytter dig af pakketape og derfor ikke har muligheden for at vise dit brand frem gennem tape med tryk. Papkasser og æsker er en rigtig fin mulighed for hurtigt at vise dit logo frem for modtagerne af dine produkter og derfor også gøre din emballage til en integreret del af din kommunikation, da tryk er mere end et logo, og du kan få trykt meget andet og kommunikere præcis, hvad du har lyst til. Længere nede i indlægget kan du finde mere information om, hvordan du også kan få produceret papkasser og æsker med specialmål.

Logotape

En af vores mest populære løsninger til emballage med tryk er pakketape. Det er en nem og enkel måde for modtageren af pakken at se, hvem afsender er. Hvis du vælger at bruge tape, hvor dit logo er trykt, så er dit brand tydeligt hele rejsen fra afsender til modtager. Det er altså med til at skabe genkendelighed, og det kan anvendes på alle typer emballage. Du er derfor ikke bundet af en type emballage til dit produkt, når du afsender. Tape med tryk er derudover også en billig løsning sammenlignet bl.a. med papkasser med tryk. Hos RAJA tilbyder vi tryk på PVC, PP og papirtape, så du selv kan vælge tapevariant og kvalitet. Vi har vores eget online designværktøj, hvor du selv kan gå ind og og i 3 enkle trin. Her kan du designe dine logotape.

Poser med tryk

Poser med tryk er rigtig fin og effektiv reklameplads. De egner sig perfekt til brug i butikker, messer eller til andre formål, hvor du ønsker at fremvise dit logo. Brug poserne til at udbrede budskabet omkring dit brand og gør det til en del af kundeoplevelsen, når dine kunder handler hos dig. Hos RAJA kan du vælge mellem flere forskellige farver og mange forskellige typer poser. Du kan selv vælge om du ønsker plastikposer, papirsposer eller lakposer.

Anden emballage med tryk

Udover de ovennævnte produktkategorier tilbyder RAJA også tryk på flere andre emballagekategorier. Der er bl.a. noget vores emballage, der egner sig godt til postforsendelse, hvor du kan få det med tryk. Her er tale om kartonkuverter, forsendelsesposer og bogomslag. Denne type emballage egner sig f.eks. godt til e-handel. Hvis du har behov for at markere nogle af dine mindre poser til indpakning eller opbevaring med dit logo, så tilbyder RAJA også lynlåsposer og rørfolie med tryk. Til sidst tilbyder vi muligheden for nem markering med dit logo eller anden relevant kommunikation gennem brug af etiketter med tryk. Der er også flere af disse produkter, der kan specialtilpasses i målene. Dette kan du læse mere om i afsnittet længere nede.

> Emballage efter mål

Specialemballage er meget mere end bare at få trykt et logo. Hos RAJA tilbyder vi også muligheden for at få nogle udvalgte emballagekategorier efter specialmål. Det betyder, at du kan få emballage, der passer så tæt som muligt til formatet på dine produkter. På den måde forhindrer det også at du skal bruge ressourcer på at fylde hulrum i kasser og poser der ikke passer. Især for mange e-handlere er kasser og æsker efter mål meget populære og hos RAJA kan vi selvfølgelig tilbyde dig præcis den kasse, der er skræddersyet til dine behov.
Hvis du sidder og ikke kan kan finde en forsendelsespose, kartonkuvert, omslag, rørfolie eller lynlåsposer.
Hos RAJA har vi et stort udvalg af plastposer, men hvis du ikke kan finde lynlåsposer eller rørfolie, der passer til dine behov, så tilbyder vi også dette med specialmål.

NB! Når vi tilbyder emballage efter specialmål, så betyder det dog ikke, at du helt kan droppe pakkefyldet. Det er stadig en god idé, at bruge pakkefyld og beskyttelse til dine produkter, så du kan være sikker på, at de kommer frem i hel tilstand.

Vil du vide mere?
Ønsker du få et tilbud på emballage med tryk og specialmål? Vil du gerne høre noget uddybende information om vores emballage? Du er altid velkommen til at kontakte vores emballagespecialister på tlf. 44 58 77 00 eller på info@rajapack.dk.

Populære kategorier