Emballage til tøj og tekstiler

4 min læsning 25 marts 2022

Hvordan sender man tøj med posten? Hvad er en smart og praktisk emballage til tekstiler? … og hvilke parametre er værd at have med i ligningen? Det prøver vi kort og enkelt at besvare i dette blogindlæg – god fornøjelse!

1: Vælg materiale og kvalitet til din forsendelse:

Til at starte med skal emballagens kvalitet, look og materiale matche dit produkt. Gør dig nogle tanker om hvordan din forsendelsesemballage skal fremstå hos kunden.

  • Skal den være miljøvenlig ?
  • Skal den være nem at pakke ?
  • Skal der kunne sendes retur ?
  • Skal den være nem at bære ?
  • Skal den have et specielt look? …

…Tænk dig i kundens sted, og tænk over hvad der giver mening for din virksomhed og dit produkt.

Emballage til tøj og tekstiler:

Forsendelsesposer:

Den billigste og nemmeste måde at pakke tøjet på, er i det vi kalder for forsendelsesposer – men kært barn har mange navne. Forsendelsesposen er også kaldet, webshopposer, e-handelsposer, postordreposer mfl.

Forsendelsesposen, i dens simple form, findes i mange varianter. Plast, papir, med/uden håndtag, med/uden retur, miljøvenlig og mange mange flere.

Forsendelsesposer er stærke, brud- og rivesikre, samt dem af plast er også vandafvisende – og de er helt perfekte til varer, der ikke tager skade af at blive bøjet f.eks. tøj, sko og tekstiler. Forsendelsesposen fylder også generelt mindre hvilket er en fordel hos kurreren og du sparer samtidig på den volumetriske vægt og på pladsen i dit pakkeområde. Læs mere om volumetrisk vægt i dette blogindlæg.

Overvej derfor funktionerne og hvilke parametre der er vigtig for din virksomheds kundeforhold – det skal give mening også hvis du vælger en forsendelsespose med tryk og flere funktioner.

Postæsker:

Den lidt dyre og lidt mere eksklusive måde at pakke sit tøj på, kan foregå i en flad postæske evt. med et silkepapir omkring, såsom disse:

Emballage med tryk:

Kundeloyalitet uden personlig kontakt er ikke så let. I detailhandlen kan sælgere opbygge et forhold til kunden gennem kompetent rådgivning, taktil erfaring, når de prøver tøj og med en venlig opførsel. Online detailhandel skal kunne tage imod returneringer og skabe en oplevelse gennem leveringerne/emballagen. Emballage med tryk eller bare emballage af en særlig god kvalitet, bliver et parameter man skal vurderer om er nødvendig i sin “kundeservice” og hvilken rolle det skal spille i kundeforholdet.

Emballage med tryk er helt klart i den dyre ende og kræver et lidt større oplag – men det tiltrækker opmærksomhed og taler til kundens helhedsbillede og oplevelse, altså ‘Unboxing’ oplevelsen.

Verpackung Mode

Tilbehør der behager dit image:

Silkepapir er med til at gøre din pakke lidt mere eksklusiv og give en følelse af finish. Vores silkepapir hos RAJA er klor og syrefrit og vigtigst af alt, så smitter det ikke af.

Svøb dine produkter ind, giv dem en fin etiket og evt. en lille hilsen med på vejen i form af et kort – så har du nemt og enkelt skabt en god unboxing oplevelse.

Et andet tilbehør kunne være transparente poser som disse. Hos RAJA findes poserne i 75% genbrugs materiale.

Disse transparente poser kan beskytte tekstilerne eller være med til at skabe et flot finish med en fin etiket eller et bånd omkring.

 


Skulle du have yderligere spørgsmål om emballage til tøj er du velkommen til at kontakte os, vi sidder klar til at vejlede hvis du har specielle krav eller spørgsmål til produkter.

Tlf: 44 77 58 00 | info@rajapack.dk | Live chat.

Følg ligeledes med på de sociale medier hvor vi giver nyttige tips til din emballage og tilmeld dig vores nyhedsbrev hvor du får tilsendt nyheder og eksklusive kampagner direkte til din mailboks:

Hvordan sender man tøj med posten?

Den billigste og nemmeste måde at pakke tøjet på, er i det vi kalder for forsendelsesposer – men kært barn har mange navne. Forsendelsesposen er også kaldet, webshopposer, e-handelsposer, postordreposer mfl.

Hvad er en smart og praktisk emballage til tekstiler?

En lidt dyre og lidt mere eksklusive måde at pakke sit tøj på, kan foregå i en flad postæske evt. med et silkepapir omkring.

Populære kategorier