► Hvordan fungerer en termisk printer?

Termisk udskrivning bruger varme til at lægge et tryk på papiret. Termoprintere bruges f.eks. til kvitteringer, produkt-etiketter, forsendelsesetiketter m.m. Man skelner mellem to typer teknikker inden for termotryk:

DIREKTE TERMISK

Udskrivning udelukkende på basis af varme
TERMISK OVERFØRSEL

Udskrivning med blækbånd
Bruger papir eller etiketter, der er belagt med et specielt kemisk lag. Kontakt med det opvarmede skrivehoved genererer en kemisk farvereaktion, som efterlader et tryk.Varmen i printeren smelter blækket på båndet sammen med papiret.
Udskriften varer en begrænset periode (± 6 måneder).Udskriften varer på ubestemt tid .
Bruges f.eks . Til udskrivning af kvitteringer .Bruges til at fremstille stregkode-klistermærker eller kode produkter, kasser og paller.

Zebra termisk printer – god til webshops.

Etiketter til termisk print

► Hvad er fordelene ved termisk udskrivning? 

  • Kompakte smarte printere: Printerne er små og lette og nemme at flytte rundt på. Derudover optager de næsten ingen plads på dit skrivebord eller pakkebord.
  • Let at vedligeholde: Printerne kræver ikke blæk eller tonerpatroner.
  • Høj udskrivningskapacitet: Printerne kan håndtere mange udskrifter i minuttet og har et lavt strømforbrug.
  • Lydløs udskrivning: Næsten lydløs udskrivning når det er direkte termisk print, hvor den er ideel til f.eks. kvitteringer.

En termisk printer er enkel at forstå og uundværlig på det lille lager når ordrerne vælter ind. Den er almindeligt anvendt når vi snakker detail og EPOS-systemer til “ikke vigtige” dokumenter, som godt kan bære en kort levetid.


LIGE NU HAR VI TILBUD PÅ TERMISKE ETIKETTER – SE MERE HER!

Kontakt vores specialister der sidder klar på vores hjemmeside via chatfunktionen eller grib telefonen og fang dem på 44 58 77 00.

Tak fordi i læste med!

Kategorier: Gode råd

EFTERLAD EN KOMENTAR

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indtast en kommentar

Udfyld dette felt