Postforsendelse: Kuverter, poser og æsker

6 min læsning02 september 2020

Sidder du med e-handel, eller skal du bare afsende produkter med posten, så er det vigtigt at tænke over emballagen. Når det kommer til forsendelse af produkter med posten, så er det en god idé at undersøge, hvilken emballage, der egner sig bedst til dit produkt. Der findes et stort udvalg af forskellig emballage, som har flere forskellige fordele. Find ud af hvilke behov, du har for emballage og læs med i dette indlæg for at lære mere om udvalget af emballage til postforsendelser.

> Forsendelsesposer

Udvalget af forsendelsesposer er stort, og det betyder også, at der er forskellige poser, som opfylder forskellige behov. Forsendelsesposer er bl.a. rigtig populære, når det kommer til forsendelse af tøj eller anden tekstil, da det kan være en billig løsning, der ikke fylder for meget. Det kan være en billig løsning, da de vejer mindre og fylder mindre end papkasser. Dette betyder at du sparer på transportomkostningerne. Du kan også spare på tapen, når du vælger forsendelsesposer, da ofte er udstyret med selvklæbende lukning. Hvis du ønsker en løsning, der også forbedrer kundeoplevelsen yderligere, så har vi bl.a. poser med udstansede håndtag, så de er lette for modtageren at bære rundt på. Vi tilbyder selvfølgelig også forsendelsesposer med returlukning, så det er nemt for kunderne at returnere deres køb. Disse egner sig særligt godt e-handel, hvor kunder sætter pris på let returnering.

For et mere miljøvenlig løsning til forsendelsesposer, så kan vi tilbyde et par forskellige poser, der besidder for forskellige miljømæssige egenskaber. Her er der tale om forsendelsesposer i papir, der er fremstillet af 125 g/m² kraftpapir. 30% af kraftpapiret er genanvendt materiale. De er selvfølgelig også udstyret med en selvklæbende lukning, så du stadig sparer på tapen. En anden løsning er miljøvenlige forsendelsesposer i genanvendt plast.

> Polstrede kuverter

Polstrede kuverter er den perfekte løsning til dig, der leder efter en kuvert, der yder god beskyttelse for dine produkter under transport. De er fremstillet i ekstra beskyttende materiale. Boblekuverter hjælper med at beskytte mod slag og stød under transport af dine produkter. Boblefolien yder samtidig beskyttelse mod vand og fugt. De er derfor særligt gode til produkter, der skal undgå den slags. Skumkuverter er perfekte til stødabsorbering. Skumlaget er samtidig også skånsomt mod sarte produktoverflade og beskytter derfor mod godt ridser. En mere miljøvenlig løsning kunne være en kuvert med papirpolstring. Selvom den er fremstillet i papir, er den smuds- og vandafvisende. En fælles egenskab ved alle kuverterne er, at de opfører sig lidt som poser og former sig efter produkterne.

> Kartonkuverter

Kartonkuverter kan f.eks. være et godt, robust alternativ til de klassiske papirkuverter, da flere af modellerne egner sig godt til diverse trykte materialer. Når du bruger en af disse i stedet for en konvolut eller kuvert af papir, så undgår du at din forsendelse bliver bøjet. Derudover er der også nogle af de andre modeller, der har variable højder, så også kan benyttes til lidt højere produkter. De stærke kanter og hjørner yder rigtig god beskyttelse under transport. Der er flere modeller, der egner sig til de produkter, som ikke må bøjes. Vores kartonkuverter fås selvfølgelig også i standardstørrelserne til kuverter. Vi har både kuverter i C3, C4 og C5 størrelse, så du altid kan finde emballage til forsendelse af dine produkter, der er fremstillet i en standardstørrelse af papirer.

> Konvolutter og kuverter

Om du kalder det en konvolut eller en kuvert, så kender du en klassisk kuvert eller konvolut af papir, som er det perfekte valg, når det skal afsendes breve med posten. Det er den mest anvendte kuvert til postforsendelser. Der er flere fordele ved papirkuverterne, da de som sagt egner sig rigtig godt til forsendelse af breve eller andre papirer. De yder dog ikke god beskyttelse af dine forsendelser. Brug dem derfor kun til at afsende dine papirer og vælg i stedet noget mere beskyttende til dine skrøbelige produkter. Hos RAJA har vi kuverter i alle de klassiske størrelser, fra de helt små til de større. Så kan du være sikker på, at der altid er en konvolut, der passer til dine ønsker og behov. Standardstørrelser på konvolutter og kuverter er internationalt bestemt, så de også egner sig til forsendelse af standardstørrelserne på papirer.

> Paprør til forsendelse

En anden god løsning til postforsendelser er paprør til forsendelse. De egner sig rigtig godt til forsendelse af forskellige tryksager. Her kan der være tale om plakater, tegninger, skitser, byggeplaner, etc. Når bruger denne type emballage sørger du for at dine produkter kommer frem i hel tilstand, når du indsætter dem i røret i sammenruller form. De findes i flere forskellige størrelser og former. Hos RAJA findes de i 3 forskellige former: runde, firkantede og trekantede rør. De runde paprør har plastiklåg, som hjælper med at holde dit produkt på plads under transport. De trekantede og firkantede rør leveres plano og foldes, så du til sidst kan lukke dem med tape. Fordelene ved de firkantede og trekantede rør er, at de nemt kan stables, de fylder mindre på lageret, og de hjælper dig med at undgå Postnords håndteringsgebyr. Dette skyldes at de runde rør får gebyr på grundet, at de skal håndteres manuelt. Læs mere i vores blogindlæg om paprør.

> Postæsker

Du kan også se nærmere på vores udvalg af postæsker, der egner sig godt til forsendelse af mindre produkter. De er nemme at samle, så du hurtigt kan få dine forsendelser afsted til kunden. Derfor egner de sig bl.a. rigtig godt til e-handel, hvor pakkerne skal afsted i en fart. I vores postæskekategori har vi både klassiske postæsker, flade kasser og bogomslag. Vi har altså æsker, der passer til alle dine typer behov indenfor forsendelse af vores kunders mange forskelligartede produkter. Inden for postæsker kan vi som sagt tilbyde klassiske æsker, men vi kan også tilbyde æsker med ekstra beskyttelse. Dette kan bl.a. involvere skumindlæg til støddæmpning. Det kan også være ekstra papindlæg og beskyttelsesfilm, der sørger for en præsentabel og sikker forsendelse af produkterne.

Ønsker du mere information?
Vil du gerne have lidt mere vejledning omkring emballage til postforsendelse? For yderligere information er du altid velkommen til at kontakte vores emballagespecialister, der sidder klar til at vejlede dig all hverdage 08.00-16.30. Kontakt os på tlf. 44 58 77 00 eller på info@rajapack.dk.

Populære kategorier