44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Manillamærker og magnetiske etiketter

Praktiske manillamærker til mærkning af maskiner

RAJAs store udvalg i etiketter og manillamærker gør det muligt for dig at finde lige præcis de etiketter, du skal bruge. Mærkerne fås i et utal af farver, størrelser og former – og hvis du skal bruge manillamærker med tryk, kan du kontakte vores rådgivere på 44 58 77 00 for at høre mere.

Flotte farver eller den miljøvenlige udgave

RAJAs udvalg af manillamærker tæller både mærker i 5 flotte farver og enkle mærker i hvid. Derudover har vi et udvalg af mærker og etiketter, der er fremstillet af genbrugsmaterialer – til dig, der ikke vil gå på kompromis med virksomhedens miljøpolitik. Manillamærkerne findes både karton og metal.

I vores webshop er der med andre ord gode muligheder for at vælge billige etiketter og mærker i materialer og farver, der matcher dine behov og din stil.

Manillamærker med snor

Vi sælger ikke manillamærker med snor, men vi sælger snor til mærkerne separat. Husk derfor at købe snor med, når du bestiller i webshoppen. Derudover sælger vi også magnetruller til dig, der foretrækker, at manillamærket sidder helt tæt på produktet.

Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os på 44 57 77 00. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med din bestilling. De kan også hjælpe, hvis du ønsker at købe manillamærker med tryk.

4 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant