• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer
  • Hjem
  • /

Juridiske oplysninger

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Returvarer og reklamation

Der ydes 30 dages returret på varer fra modtagelsesdatoen. Det forudsættes at varen returneres i samme stand som den modtages. Denne ret kan ikke gøres gældende for produkter, som er specialfremstillede, kundetilpassede eller med tryk. Returnering af varer kan kun ske efter forudgående skriftlig aftale med RAJA ApS eller ved telefonisk henvendelse til en salgsmedarbejder på tlf. 44 58 77 00. I forbindelse med returnering skal returblanket udfyldes og vedlægges forsendelsen. Blanketten kan du downloade nedenfor:
RAJA returblanket.
RAJA afholder udgifter til afhentning af varer der anses som defekte eller ikke svarer til kontraktbetingelser. Reklamation af defekte varer eller mangler i forbindelse med kontraktbetingelser skal forekomme skriftligt fra køber til RAJA ApS.

Priser

Alle vores priser er i kroner uden moms. Der tages forbehold for trykfejl, pris-, afgifts-, og valutakursændringer.

Betaling

Flere mulige betalingsmåder:

   •  Nem og hurtig betaling online på www.rajapack.dk
   •  Forudbetaling til RAJA ApS konto i Danske Bank ved at anvende bankoplysningerne på din faktura
   •  Betaling via kontoaftale (efter kreditgodkendelse).
   •  Bankoverførsel, 30 dages kredit.
   •  I henhold til særlig aftalte betalingsbetingelser.

Forsinket betaling:

Ved forsinket betaling skal der svares renter i henhold til renteloven fra forfaldsdatoen. Der opkræves et gebyr på 100 kr. pr. påkravsskrivelse. Der foretages to påmindelser med minimum otte dages mellemrum. Herefter tilsendes et betalingspåkrav. Hvis betaling ikke er modtaget af sælger efter ti dage fra påkravsdato, vil sælger forbeholde retten til at overgive restancen til tredjepart i forbindelse med inkasso. Foruden denne rente beregnes der en konventionalbod på 15 % af fakturasummen.

Levering

Levering til kunden, herunder leveringstidspunkt, fremgår af den skriftlige leveringsaftale. RAJA ApS er ikke ansvarlig for overholdelse af aftalte leveringstider i tilfælde af force majeure.

Fortrolighed

Alle de informationer, som du overfører til os er tilsigtet RAJA ApS samt dets kontraktmæssige partnere. Disse oplysninger videresælges ikke til tredjepart og behandles i overensstemmelse med persondataloven og god databehandlingsskik.

Ejendomsforbehold

Ejendomsretten til de leverede produkter forbliver RAJA ApS ejendom indtil disse er fuld og helt betalt af køber.

Lovvalg

Aftalen er underkastet dansk ret, som finder anvendelse i tilfælde af tvister på baggrund af disse betingelser. Enhver uoverensstemmelse mellem parterne afgøres ved Sø- og Handelsretten i København.