44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Til kontoen

SPØRGSMÅL OG SVAR:

På denne side finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Hvis du ikke finder svar hér, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00

Første ordre – hvordan kommer jeg i gang?

Velkommen til RAJA!
Det første du skal gøre som ny kunde hos Rajapack.dk er, at oprette en ny brugerkonto, knappen finder du I højre hjørne på forsiden af Rajapack.dk.

Ved oprettelse af ny brugerkonto skal du indtaste oplysninger om din virksomhed og dig som ordregiver. Har du flere virksomheder i Danmark, er dette intet problem, da du kan gemme så mange leverings- og faktureringsadresser som du ønsker.

Når du har oprettet din brugerkonto, er du klar til at bestille. Dette gøres ved at finde varen og tilføje den til indkøbskurven.

Første gang du bestiller en ordre via rajapack.dk, skal du betale med det samme via online betaling. Herefter kan du vælge mellem andre betalingsformer som: bankoverførsel, faktura eller som før nævnt via onlinebetaling (kortbetaling).

Efter bekræftelse af din ordre modtager du en e-mail, der sammenfatter hele ordren og betingelserne tilknyttet.

Ønsker du mere information angående levering, vores services, tilbud eller kundetilpassede varer, så kontakt vores rådgivere på tlf. 44 58 77 00.

Jeg er allerede kunde hos RAJA, men det er min første online bestilling?

Du har allerede afgivet ordre hos RAJA via e-mail eller telefon og ønsker nu at handle online. Alt du skal gøre er at oprette en ny brugerkonto.

Ved oprettelse af ny brugerkonto skal du indtaste oplysninger om din virksomhed og dig som ordregiver. Har du flere virksomheder i Danmark, er dette intet problem, da du kan gemme så mange leverings- og faktureringsadresser som du ønsker.

Når du har oprettet din brugerkonto, er du klar til at bestille online. Din bestilling, sørger vores salgsteam for, bliver indtastet i din allerede eksisterende historik.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at oprette brugerprofilen, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00.

Jeg har glemt min adgangskode – hvad gør jeg?

Klik ind på ’Min konto’ øverst i højre hjørne og klik på ’Glemt dit password? ’. Herefter indtaster du din e-mail og trykker ’OK’. Du får herefter tilsendt en e-mail med et link til oprettelse af en ny adgangskode.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00.

Hvor kan jeg se min ordrehistorik?

Du kan se din ordrehistorik ved at logge ind på ’Min konto’. Vælg ’Mine ordrer’ i menuen til venstre.

Her finder du en komplet oversigt over alle de bestillinger du har foretaget online. Du kan ligeledes søge efter specifikke ordrer, se ordredetaljer, printe ordrer, gemme eller sende via e-mail.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00.

Hvordan ændrer jeg mine personlige- og eller virksomhedsoplysninger?

Du kan til enhver tid ændre dine virksomheds-, leverings,- og faktureringsoplysninger. Log ind på din brugerkonto og klik på ’Adresseoversigt’ i menuen til venstre. Her vil du have fri mulighed for at rette dine oplysninger.

Har du spørgsmål eller har du brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 44 58 77 00.

Hvordan bruger jeg min gavekode eller tilbudskode?

Ønsker du at benytte en tilbuds- eller gavekode kan denne indtastes ved trin 1 i betalingsprocessen. Såfremt koden er gyldig, bliver den pågældende rabat eller gave tilføjet din samlede ordre.

Har du spørgsmål til tilbuds- eller gavekoden, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 44 58 77 00.

Jeg oplever tekniske problemer/fejlmeddelelser – hvad gør jeg?

I tilfælde af, at du oplever tekniske problemer eller fejlmeddelelser i forbindelse med dit besøg på rajapack.dk, må du endelig ikke tøve med at kontakte os – vi er her for at hjælpe.

I tilfælde af, at du får en fejlmeddelelse så notér gerne problemet. Det kan f.eks. skyldes problemer med versionen af din browser eller operativsystem.

Kontakt os på tlf. 44 58 77 00 eller e-mail info@rajapack og videregiv den fejl du modtager. Sørg for at beskrive problemet så detaljeret som muligt, så vi nemmere kan løse problemet for dig.