• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Din RAJA konto

Vi er her for at besvare
dine spØrgsmÅl
Tøv ikke med at kontakte os, det er nemt!
BRUG FOR HJÆLP?
Så tøv ikke med at kontakte os:
På tlf: 44 58 77 00*

MIN ORDRE: DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

På denne side finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest får fra kunder. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00.

Jeg er i tvivl om, hvilket produkt der opfylder mine behov bedst – Hvad gør jeg?

Vi bestræber os altid på at lave produktbeskrivelser, som giver en god forståelse af produktet og dets egenskaber. Vi opfordrer derfor altid vores kunder til at læse mere om vores produkter på rajapack.dk eller i vores katalog, som du kan bestille her.

Sidder du stadig med spørgsmål til produkterne og dine behov, så er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivere på
tlf. 44 58 77 00 eller ved at skrive til info@rajapack.dk

Jeg har et spørgsmål angående en ordre eller en levering?

Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe og til at besvare dine spørgsmål hurtigt og fyldestgørende. Du kan kontakte dem på på tlf. 44 58 77 00 eller ved at sende en e-mail til salg@rajapack.dk.

Kan jeg få mine varer leveret i udlandet?

Alle varer, der er bestilt og købt gennem RAJA Danmark, leveres kun på adresser i Danmark. Har du behov for at få varen leveret i et andet land end Danmark, så henviser vi til salgskontoret i det pågældende land. Få et overblik over hvilke lande RAJA er tilstede i og deres kontaktoplysninger her.

Jeg søger specialemballage med logo eller anden tryk – Kan I rådgive mig?

Vi har mange muligheder, når det kommer til kundetilpassede produkter, og vi kan hjælpe dig, hvis du ønsker at få trykt logo eller tekst på dine kasser, poser, tape, kuverter el. lign.
Vores specialister sidder klar til at tage hånd om din efterspørgsel lige fra idé til det færdige produkt. Med effektive og moderne faciliteter og professionelle grafikere stiller vi vores ekspertise til rådighed, og skaber et produkt der er tilpasset dit brand, og som vil give dine produkter et præsentabelt udtryk.
For nærmere information, råd, vejledning og tilbud kontakt venligst vores specialister på tlf. 44 58 77 00 eller ved at skrive til info@rajapack.dk

Jeg har behov for emballage i specialmål – Kan I rådgive mig?

Vi fremstiller din emballage efter specialmål, og ønsker du emballage af en bestemt type eller format, så klarer vi det ved hjælp af vores integrerede produktionsenhed. Du modtager dit tilbud inden for 24 timer efter anmodningen.

For mere information, vejledning og tilbud kontakt venligst vores rådgivere på tlf. 44 58 77 00 eller info@rajapack.dk.

Er jeres produkter miljøvenlige?

RAJA er engageret i en miljøvenlig og bæredygtig udvikling, og derfor stræber vi også efter at benytte genanvendelige og bæredygtige materialer i vores produkter. Du kan læse mere om vores miljøpolitik og se vores miljøvenlige produkter her.

Er det muligt at få tilsendt en vareprøve før afgivelse af en eventuel ordre?

Ønsker du at teste kvaliteten af vores produkter inden du afgiver en ordre? Vi har vareprøver på udvalgte produkter, som vi kan sende til dig, så du er sikker på, at produktet lever op til dine krav. For mere information omkring hvilke muligheder der er for vareprøver, bedes du kontakte vores rådgivere på tlf. 44 58 77 00 eller info@rajapack.dk.

Kontakt os via email

Vælg venligst et af emnerne på listen nedenfor. Det hjælper os til at besvare dit spørgsmål
  • Hvad kan vi hjæpe dig med?