44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,6/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Termokasser & Æsker

Termokasser og -æsker til transport eller opbevaring.

Æsker og kasser med termobelægning sørger for, at dine produkter forbliver kølige under både transport eller opbevaring. Ved brug af en termokasse (også kaldt en frysekasse) kan du fragte kød, fisk, mejeriprodukter, lægemidler eller andre temperaturfølsomme produkter over længere afstande, uden at de bliver dårlige på vejen.

Termokasser og flamingokasser giver dig således mulighed for at opbevare dine temperaturfølsomme produkter forsvarligt, og ved indsættelse af ekstra køleelementer i termokassen kan du holde temperaturen under frysepunktet i endnu længere tid.

Du kan naturligvis også finde billige køleelementer til din frysekasse her på RAJA.

Billige termokasser med plastindsats

Hos RAJA finder du et stort udvalg af billige termokasser og -æsker i mange forskellige modeller og størrelser, og du får selvfølgelig altid en god pris på vores isolerende frysekasser, og vi hjælper dig gerne på rette vej, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken termokasse du skal vælge.

I vores store udvalg finder du blandt andet et udvalg af termokasser med plastindsats. Termokasser med plastindsats er særligt velegnet til transport af produkter, der helst ikke skal i kontakt med selve kassen. Se fx vores termoæsker fra Isostar og vores cool termokasser.

Find din frysekasse

Frysekasser er fremstillet i isolerende materialer, de kan bevare et bestemt temperaturforhold i længere tid.

Vores materialer er selvfølgelig både robuste og slidstærke, så de kan holde til lidt af hvert. De gode materialer gør i mange tilfælde også kasserne stabelbare. De er et oplagt valg ved flere forsendelser.

0 varenumre fundet
Sorter efter: Relevant