• 44 58 77 00 Mandag til Fredag 8.00 - 16.30
  • Brug for større mængder? Få et skræddersyet tilbud
  • 4,3/5
    Trustpilot
  • Første bestilling? Få FRI FRAGT ved køb over 1500,- Brug koden 9900
logo raja 44 58 77 00 Man til Fre 8.00 - 16.30
0,00 DKK Intet indhold
Kvikordre på varenummer

Termokasser & Æsker

(0 resultat)

Termokasser og -æsker til transport eller opbevaring.

Æsker og kasser med termobelægning sørger for, at dine produkter forbliver kølige under både transport eller opbevaring. Ved brug af en termokasse (også kaldt en frysekasse) kan du fragte kød, fisk, mejeriprodukter, lægemidler eller andre temperaturfølsomme produkter over længere afstande, uden at de bliver dårlige på vejen.

Termokasser og flamingokasser giver dig således mulighed for at opbevare dine temperaturfølsomme produkter forsvarligt, og ved indsættelse af ekstra køleelementer i termokassen kan du holde temperaturen under frysepunktet i endnu længere tid.

Du kan naturligvis også finde billige køleelementer til din frysekasse her på RAJA.

Billige termokasser med plastindsats

Hos RAJA finder du et stort udvalg af billige termokasser og -æsker i mange forskellige modeller og størrelser, og du får selvfølgelig altid en god pris på vores isolerende frysekasser, og vi hjælper dig gerne på rette vej, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken termokasse du skal vælge.

I vores store udvalg finder du blandt andet et udvalg af termokasser med plastindsats. Termokasser med plastindsats er særligt velegnet til transport af produkter, der helst ikke skal i kontakt med selve kassen. Se fx vores termoæsker fra Isostar og vores cool termokasser.

Find din frysekasse

Frysekasser er fremstillet i isolerende materialer, de kan bevare et bestemt temperaturforhold i længere tid.

Vores materialer er selvfølgelig både robuste og slidstærke, så de kan holde til lidt af hvert. De gode materialer gør i mange tilfælde også kasserne stabelbare. De er et oplagt valg ved flere forsendelser.

Find den rette kasse Mere end 1250 størrelser på lager!
Vi kunne desværre ikke finde et produkt, der matcher din forespørgsel. Venligst udfyld alle felter. De indtastede tal skal være større end 0. Venligst indtast dine mål igen.