44 58 77 00
Man til Fre 8.00-16.30
Brug for store mængder?
Få et skræddersyet tilbud
4,5/5
Trustpilot
0
Genoptag indkøb hvor du slap

Til kundeaftaler

STORKUNDER: DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

På denne side finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest får fra kunder. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00.

Jeg har et stort forbrug af emballage. Er det muligt at opnå særlige fordele eller tilbud?

Hvis du har et stort forbrug af emballage, så har du mulighed for at få tildelt en Key Account Manager, der vil sørge for særlige prisfordele samt personlig og professionel rådgivning.

Der er også mulighed for, at vi besøger din virksomhed med henblik på et eventuelt samarbejde.

For mere information omkring tilbud, kundebesøg og andre samarbejdsmuligheder kontakt os venligst på tlf. 44 58 77 00 eller ved at sende en e-mail til info@rajapack.dk.

Hvordan får jeg et tilbud fra jer?

Vores salgsteam står altid klar til at besvare de spørgsmål, som du har vedrørende muligheden for at skræddersy en løsning til jeres behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 44 58 77 00 eller ved at sende en mail til info@rajapack.dk.
Der er også mulighed for, at vi besøger din virksomhed med henblik på et eventuelt samarbejde.
For mere information omkring tilbud, kundebesøg og andre samarbejdsmuligheder kontakt os venligst på tlf. 44 58 77 00 eller ved at sende en e-mail til info@rajapack.dk.

Kan jeg få et møde med en rådgiver fra RAJA?

Vores rådgivere er altid klar til at arrangere et møde enten i jeres virksomhed eller hos RAJA. Vi stræber efter at skabe de bedste betingelser for at rådgive jer til emballageløsninger, der er skræddersyet til jeres behov.

Ønsker I at arrangere et møde hos jer eller RAJA, så kontakt venligst vores rådgivere på tlf. 44 58 77 00 eller ved at sende en e-mail til info@rajapack.dk.

Hvor kan jeg få mere at vide om Raja Group?

RAJA er et datterselskab til det franskejede Raja Group. Med mere end 60 års erfaring er Raja Group i dag repræsenteret i 19 lande via 26 datterselskaber. Vi har et bredt sortiment af emballage, som vi leverer til over 700.000 tilfredse firmakunder på tværs af hele Europa. Vores politik, der fordrer konstant innovation samt produkter af høj kvalitet, gør det muligt at levere det bedste og bredeste udvalg af emballage på markedet.

Historisk set har Raja gjort kundeservice til en kernekompetence, som vækker misundelse hos andre i branchen. De centrale services dækker over: Et bredt udvalg, alle varer på lager, fri levering inden for 24/48 timer*, professionel rådgivning, kundetilpassede produkter og høj kundeservicestandard.

Læs mere om Raja Group her.

*Fri fragt ved ordrer over 2000 kr.